FANDOM


Gladsaxe Gymnasium blev dannet i 1956, og er et gymnasium baseret på kollektiv afstraffelse samt brug af tortur-instrumenter som Ti-Nspire, tysk grammatik og Litteraturens veje.


Placering redigér

Gymnasiet er placeret nær McDonalds, og diverse andre fastfood-butikker hvor størstedelen af eleverne befinder sig, medmindre de er i gang med at ryge, begå hærværk, stjæle eller hænge ud i kantinen som tjener størstedelen af deres indkomst på elevernes køb af sukkerholdige produkter
Dog ses det mindst en gang månedligt at nogen køber en salat-blanding med dressing.

Skolens Elever redigér

Nye elever på gymnasiet, også kaldet putter, bliver bevidst manipuleret og det siges desuden at tutorerne bestikkes for ikke at nævne hvad der venter eleverne i undervisningen.


Generelt om Gymnasiet redigér

På grund af de seneste crime-rider forbrydelser på skolen under fester, bliver festlokalerne nu indhegnet og der ansættes midaldrende mænd som gerne kropsvisiterer alle gæster af feminint køn.

Internetudbyderen af skolens netværk har over en længere periode beklaget sig over den store mængde af ”film med erotisk og eksplicit indhold” der dagligt downloades, og har truet med at lukke skolens netværk.

Rektor har midlertidigt formidlet det som det ulovlige brug af BITtorrent-programmer som Utorrent og andre programmer der kan downloade ulovlige filer fra internettet. Der er indtil videre blevet givet 743 advarsler men ingen er dog endnu blevet bortvist selvom rektor stadig fastslår at det er bortvisningsgrund. Anno 2014 er dette dog ikke længere et problem.

Lidelserne afsluttes med studentereksamen. Alternativt kan man starte forfra eller tage det hele som enkeltfag, når man fylder 30.

GG's Sociale Medier redigér

Gymnasiet har en såkaldt ”Facebook-side” hvor der dagligt bliver indsendt platte og til dels uforståelige ”memes”. Trods rygter om indsamling af underskrifter, nægter ejeren stadig at lukke siden og forlanger ti-tusind kroner for at gøre det. Der er nyligt startet en indsamling til dette formål.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.