FANDOM


Denne artikel har seriøst brug for en skarp og hård gennemvridning af en ekspert på området. Hvis DU er sådan en narrehat, gider du så gøre det og rette eventuelle fejl. der måtte være og måske afprøve nogle af de ting der beskrives for at se om de virkelig kan lade sig gøre? Her på Spademanns bestræber vi os på at være så åndssvage faktuelle og flabede korrekte som muligt og det vil derfor se dårligt ud hvis denne artikel ikke var helt perfekt.

Gladiatus

Pas på det farlige spil, der dræber dine dyr!

Hvad?

Gladiatus er et onlinetekst baseret spil , som er for retardede primitive mennesker, hvor de skal være gladeditorer og bekæmpe onde uhyrer.

Hvor?

Foran computeren.

Hvornår?

Spillet foregår i den mørke middelalder og altså slet ikke nu i virkeligheden.

Hvordan?

Ikke oplyst af spiludgiveren, men det er nok fordi det så bliver for nemt at spille spillet.

Hvorfor?

Fordi man får:
Trang til store mænd
Trang til at svede mellem skamlæber
Trang til at side konstant online, mens man savlende venter på at det bliver ens tur.

Modspil

Undgå kontakt til smittekilder, det her er farligt for DIG. Og dine kæledyr, der dør af sult!

Spillerne

Alle spillerne ser op til vest(Verdens mest nørdede kvinde) der fandt sin kærlighed gennem spillet. Hun fandt en super nørd kaldet Brutalis13. Pas på med at angribe en tilfældig, her forleden varder en der har brugt halvdelen af sin årsløn på rubinere derinde. Han angreb en der hedder Bobby, det viste sig at Vestes tiptipoldefars grandgrandfætters barns nabos grandkusines bollevens (som er Amin Jensens rigtige far) nabos kat hed det samme. Derfor var det uacceptalt, og siden dengang han hun angrebet fyren en hver 20 min.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.