FANDOM


Gloeg

Der er ofte brug for krisehjælp efter indtagelse af gløgg. Nogle forskere mener, at det skyldes det høje indhold af levertran og kanel i gløgg-ekstrakten. Kanel eller kanelstænger [1] bruges ofte i gløgg

Gløgg er en delikat væske,[2] som bliver specialfremstillet [3] i Sverige.[4]

Gløgg forekommer naturligt [5] i Sverige, men sorte forskere i Uganda har formået at skabe en syntetisk Gløgg-ekstrakt.

Sverige valgte i 1992, dagen efter Danmark vandt EM, at invadere Uganda, for at sætte en stopper for den ulovlige produktion af syntetisk Gløgg. Da Sverige imidlertid ikke havde nogen form for militær besættelsesstyrke, valgte de i stedet at ulovliggøre forbrug af syntetisk gløgg i hele Afrika.

I underground Sverige har der, via crowdfundingFacebook, opbygget sig et stort "brunt" marked for syntetisk Gløgg, og de regerende bander har til dags dato forårsaget en forstuvet ankel flere dummebøder og en episode, hvor en svensk peber måtte have krisehjælp.

Krydrede kluknoterredigér

  1. som kanelstængerne Pam her til venstre på billedet (og til højre for denne fodnote. Ja, vi har lagt mærke til dette besynderlige sammentræf!)
  2. Ikke alle synes dog sådan. Faktisk betragtes gløgg i visse kredse som et vulgært stinkende fluidum, som kun drikkes af proletarer
  3. Læg mærke til, hvordan eksklusiviteten ved dette produkt antydes med ordet specialfremstillet. Som om ikke næsten alle ting, der samtidigt masseproduceres, også bliver "specialfremstillet"
  4. ska' du ha' "korv med mos"?
  5. bl.a. vokser der buske med fjällglögg på de svenske åse
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.