FANDOM


Gb16

Fra venstre mod højre: Hende med anden etnisk herkomst end hvid, Tykke, Hende den kedelige og Dimsy fra Nøddepatruljen.

" I tells you, Allah the Great Deciever would never lie to you!"

~ Zakir Naik om hvor god Ghostbusters fra 2016 dog er.


Ghostbusters (2016) er én af de mest forhadte film-trolls der nogensinde er fremstillet af DR og Ole Bornedal, og den direkte årsag til, at Donald Trump blev valgt ind. Filmen der drives bagud af to skuespillerinder af vekslende mangel på komisk talent, og to med en vis erfaring på området, gør sit bedste for at undergå samtlige andre nyindspilninger som filmbranchen har straffet publikum med, lige siden at "Hulk" floppede i 2003.

Handlingredigér

Filmen handler om alt det, vi allerede har set i "Ghostbusters" fra 1984, men hvor alle hovedroller spilles af piger, og hvor alle spiller Bill Murrays rolle som Peter Venkman. Hertil tilsat en række tissemandsvitser, en fisse-prut-joke, et par dansescener og en række tyvstjålede scener/figurer fra bl.a. "Young Frankenstein", "The Nightmare Before Christmas", "Home Alone", "Goosebumps" og "Spaceballs". Nåja, også valgte Ozzy Osbourne[1] at lave en cameo så ringe, at Spademanns herefterdags boycutter alt hvad Black Sabbath har lavet. Bortset fra "Paranoid".

Gb16b

Skurken fra "The Nightmare Before Christmas", arbejder her sort, sammen med et par hundrede andre tjekkiske statister.

Detaljerredigér

Hende den kedelige sidder på en skole et sted, og nægter at kendes ved sin egen bog om spøgelser, som hun har skrevet sammen med Tykke. De to er de bedste veninder i hele verden, men skuespillerindernes manglende kemi og talent, giver det modsatte indtryk. Så bliver hun "fyret"[2], hvorefter hun træffer sin bedste veninde, der ikke har fortalt, at hun nu bor sammen med Dimsy fra Nøddepatruljen, som af uforståelige årsager, ikke er ansat af den amerikanske våbenindustri[3]. Derpå får vi at vide, at de ikke har nogle penge, og faktisk er nødt til at låne alt, fra rustvogn til filmens plot, hvorefter de alligevel kan finde overskud i økonomien, til at hyre Thor, der er så lækker, at det ikke spiller nogen rolle, at han dels er retarderet, og dels kan erstattes af en hjemløs daglejer og en telefonsvarer[4]. Så sker der den samme handling som den oprindelige film, men hvor Babylonsk magi er skiftet ud med mekanik. Løbende begår de fire damer dog lige to overlagte mord, som de ikke hører en skid for, samtidig med, at de ikke kan se forskel på et spøgelse og en regulær dæmon. Når de så ser et spøgelse, reagerer de meget underligt. De reagerer ihvertfald ikke, som personer der i virkeligheden har set spøgelser. Og ja - Spademanns har talt med øjenvidner...

Til alt held, har de så meget NASA-teknologi (foruden et analogt fjernsyn!), at de kan besejre et kæmpe uhyre, ved at skyde ham i skridtet[5]. Underligt nok, kan deres bærbare spøgelses-kanoner lige pludselig bruges som piske, og rigtige skydere, selvom de ikke kan det ellers. Det passer på et perfekt tidspunkt, hvor skurken - der har slået sig selv ihjel og besat Thor - vælger at sende nogle spøgelser efter damerne, istedet for de 100 strissere- og soldater, som han allerede har kontrol over, og som er 19 CENTIMETER fra pigerne.

Til slutredigér

Der redder Thor dagen, ved at slukke for strømforsyningen i en skyskraber. Hele vejen igennem filmen, får man at vide, at spøgelserne der slippes løs, kun kan dette pga. elektrisk mekanik, og Thor afbryder strømmen, men alligevel får damerne æren for det hele.

Kontroversredigér

Medmindre man er klinisk hjernedød, véd man, at filmen her, er blevet angrebet af en shit storm af misogyne skabs-voldtægtsforbydere, men der er ingen i medierne der har påpeget, at det faktisk er den meste misandriske film der er lavet i mange år: kun mænd er skurke, og alle andre manderoller fremstilles som kvindehadende, korrupte slyngler, der i forskellig grad er skingrende inkompetente til praktisk talt alt. Når de ikke lige lyver, eller skider i bukserne[6].

Anmeldelserredigér

Vi har her valgt, at lade internettets selvudnævnte eksperter tale, i stedet for at skrive en rigtig anmeldelse:

 • "I'm terrified that they will take every classic film from our childhood, and turn it into... whatever this was."
~Tanya Brady
 • "Theaters take half of that and the marketing budget was 200 million. So Sony lost tons of cash."
~Gangulo Gaming
 • "It's been a year and this is still gut-wrenching."
~Seth Collazo
 • "My parents said they enjoyed this movie. time to put them in a nursing home?"
~Martin Gamer
 • "This movie was so bad, the girl with the blond hair and glasses gave me nightmares for weeks!"
~Freddie Krueger
 • "If I saw this movie on a plane, I would still walk out... The Holocaust was better recived than this movie."
~Hablo Verdi
 • "A "socially progressive" movie with an all-female lead cast yet the white people are all genius-level scientists and the only black person is a violent, aggressive sass-talking transport worker who has to borrow her uncle's car because she doesn't even own her own vehicle."
~Kenazzle
 • "I GOT FUCKING CANCER FROM WATCHING THIS."
~Hanin Angel
 • "I just came to contribute with my dislike."
~Lisette.
 • "Hello from 2017. This trailer now has 1M dislikes. Good job, Sony."
~Dolphin Girl 131410
 • "This deserves more DISLIKES!"
~Turtle King
 • "watched it....i feel like this movie made a new word...a word that worse than bad, substandard, poor, inferior, second-rate, second-class, unsatisfactory, inadequate, unacceptable, not up to scratch, not up to par, deficient, imperfect, defective, faulty, shoddy, amateurish, careless, negligent...worse than any of the above...I just cant pin point what it is..."
~Josef Sutrisna
 • "Wow! Should have not messed with the classic or maybe bring the original cast, if they are still alive. These ladies I´m sorry, are bad!"
~Teresaa
 • "BOYCOTT this garbage! Money is the only thing they listen to... I will make sure none of my hard earned cash gets into your pocket Sony!!!"
~Metal Heaven
 • "LOL this got more dislikes than feminazis wanting wonderwoman to have armpit hair."
~Logic Please
 • "Ghostbusters 2016 is hilarious...................if you're five."
~MattiAce WetVagina
 • "Hate It... watched only 3 minutes and kept pressing forward... ughhh"
~Maryam Malak
 • "I'm coming back to this trailer after finally watching the movie and got to say I was right to dislike the trailer because the movie wasn't funny."
~RckerMom87

"Den mindre positive omtale skyldes, at folk ikke er vant til at se kunst på så højt niveau."

~ Danmarks Radio om 1864 ovenstående citater.

Andre kopivarerredigér

 1. Det er i øvrigt naturstridigt, at han i skrivende stund stadig lever!
 2. Feminist-versionen af ikke at blive fastansat.
 3. Hun kan åbenbart lave alverdens cyber-våben i løbet af en frokostpause, men har ikke råd til faktisk at spise frokost - bortset fra de chips, som filmens sponsorer har leveret.
 4. Til gengæld kan man så misfornøje sig med, at se en ansættelsessamtale, præcis som den så ud i "Horrible Bosses 2".
 5. Jo virkelig.
 6. Jo, den er god nok.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.