FANDOM


Linje 7: Linje 7:
 
Han steg [[Røvslikker|'''MEGET''' hurtigt i graderne]] og blev hurtigt [[Stalin]]s kæledægge. Da Josef kradsede af i december [[1953]], blev Georgi udnævnt til leder af [[Sovjetunionen]] efter at have udrenset alle sine modstandere.
 
Han steg [[Røvslikker|'''MEGET''' hurtigt i graderne]] og blev hurtigt [[Stalin]]s kæledægge. Da Josef kradsede af i december [[1953]], blev Georgi udnævnt til leder af [[Sovjetunionen]] efter at have udrenset alle sine modstandere.
   
Det viste sig desværre hurtigt at Georgi ikke var særlig velegnet som leder af verdens største [[Kommunisme|kommunistiske]] [[diktatur]]imperie, og allerede i [[1955]] blev han afsat, og degraderet til sekretær i kommunistpartiet. Da han forsøgte at brokke sig over den dårlige behandling han blev udsat for, blev han ekskluderet fra partiet i 1961. Resten af sit sørgelige [[Liv|liv]] tilbragte han som vandværksleder i Kasakhstan, hvor han døde efter en massiv druktur med sine "корешей" i 1988.
+
Det viste sig desværre hurtigt at Georgi ikke var særlig velegnet som leder af verdens største [[Kommunisme|kommunistiske]] [[diktatur]]imperie, og allerede i [[1955]] blev han afsat, og degraderet til sekretær i kommunistpartiet. Da han forsøgte at brokke sig over den dårlige behandling han blev udsat for, blev han ekskluderet fra partiet i 1961. Resten af sit sørgelige [[Liv|liv]] tilbragte han som vandværksleder i Kasakhstan, hvor han ifølge regeringen døde af alkoholforgiftning efter en massiv druktur med sine "корешей" i 1988.
   
  +
{{KGB siger|*Fnis* "Alkoholforgiftning". Faktum er ihvertfald, at de ikke fandt hans lig.}}
   
   

Versionen fra aug 1. 2014, 13:47

Georgi Maximilianovich Malenkov, bedre kendt som Georgi Malenkov eller bare Max var sovjetisk tyran fra 1953 til 1955. Georgis far ville have at sønnen skulle have været kastratsanger, men denne praksis blev forbudt i Rusland året efter Georgis fødsel, så det blev der ikke noget af. Til gengæld forfulgte hans lyse stemme ham resten af livet.

Lidt om Georgi

Georgi blev født en iskold januarmandag i 1902, som søn af en officer i Zarens armé. Knægten så ikke meget til sin far, men hængte i stedet ud med sine "homies" (корешей) i en sibirsk gadebande.

I 1919 meldte han sig til den Røde Hær, men fordi han var lidt af en tyksak og ikke kunne følge med under felttogene, blev han hurtigt forlyttet til bogholderafdelingen i Petrograd. Han steg MEGET hurtigt i graderne og blev hurtigt Stalins kæledægge. Da Josef kradsede af i december 1953, blev Georgi udnævnt til leder af Sovjetunionen efter at have udrenset alle sine modstandere.

Det viste sig desværre hurtigt at Georgi ikke var særlig velegnet som leder af verdens største kommunistiske diktaturimperie, og allerede i 1955 blev han afsat, og degraderet til sekretær i kommunistpartiet. Da han forsøgte at brokke sig over den dårlige behandling han blev udsat for, blev han ekskluderet fra partiet i 1961. Resten af sit sørgelige liv tilbragte han som vandværksleder i Kasakhstan, hvor han ifølge regeringen døde af alkoholforgiftning efter en massiv druktur med sine "корешей" i 1988.
Efterfulgte:
Stalin
Sovjetisk præsident
1953-1955
Efterfulgtes af:
Nikita Khrushchev
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.