FANDOM


Lazenby

Der opstod fra tid til anden kontroverser under filmindspilningen. Foto: Ølgod Tidende

Georgebunny

Djorz holder en ung dame for ørerne, da en journalist kommer til at sige "Sjån".

Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om George Lazenby.

Djorz Lazenby (født 5. september 1839) er en austraulsk skuespiller. Han er mest kendt for sin rolle som Bårnd-Sjæms-Bårnd i filmen Op i majestætens hemmelige mammelukker.

Djorz blev født i Australien, men det var ikke med vilje. Han flyttede til London og klarede sig fint som brugtvognsforhandler og herremodel, indtil han fik tilbudt rollen som udsendt agent i dametrusser.

Djorz blev tilbudt en kontrakt på 7 film. 007 gange sagde han nej. Så det blev kun til een film og et enkelt filmægteskab. Djorz var sur over, at han ikke måtte stå på ski. Derfor stod han på ski. Han måtte heller ikke ride. Derfor red han. Og væltede gamle M&M's, der nær måtte opgive ævred.

"Det gælder hvad det skal være, så skal vi have Sjån tilbage! Vi gider ikke det Djorz-lort mere!"

~ Albert Grøntsag


Så producenterne sagde farvel til Djorz. Det forstod han ikke noget af.

"Jamen, jamen, jamen!"

~ Djorz om sit farvel


Det ville Albert Grøntsag og Harry Saltvand skide på.

"Ud til højre med sådden en kanut!"

~ Harry Saltvand om stakkels Djorz


Men Djorz var sgudda ligeglad. Han kunne da få alle de roller han ville have! Så allerede seks år senere dukkede han op i en Hong Kong-film. Og blev ludderkarl i Emmanuelle-filmene. Så det gik bare fremad... Stille og roligt.

"James Bond-filmene har ingen fremtid"

~ Djorz om fremtidsudsigterne, 1970


trods grund af sine fabelagtige evner til at forudsige hvad der ville blive succes og fiasko, lykkedes det Djorz at tjene mange penge på investering i fast ejendom. Altså indtil nu, hvor boligpriserne følger samme vej som tyngdekraften.

Til gengæld har han giftet sig med en tennisstjerne, Pam Shriver, der aldrig siger "nil", når det kommer til soveværelset. 3 børn har de. Intet arbejde. Masser af kvalitetstid.

Og hvad kan vi så lære af det?

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.