FANDOM


GeorgDanskFolkehelt

Georg er efterhånden næsten en dansk folkehelt, helt på linje med Morten Messerschmidt, hvis man altså dømmer efter udseende og påklædning alene.

HvemStyrerHvem

Der hersker stadigvæk forvirring om hvorvidt Anna & Lotte i virkeligheden styrer to ældre kvinder ved at have deres skumgummihænder oppe i numsen på dem.

Generelt om Georg og hans oprindelse redigér

Georg er en populær figur, helt på linje med Anders And og andre børneidoler med et totalt ukontrolleret temperament. Det menes at han er opstået i en kæmpekoger, da nogle journalister på DR fik til opgave at iscenesætte et børneprogram hvor to skumgummidukker ved navn Anna og Lotte optræder på slap line. Efter lange (og til dels udmattende) kampe med tilrettelæggerne af programmet, blev det endeligt bestemt fra DR's topledelse at de to nye TV-værter for børn selv skulle have et barn. Men da de to dukker i overvejende grad ikke var specielt fertile, og i øvrigt lesbiske, kom det på tale at Georg måtte på banen.

Årsagen til navnet Georg, er naturligvis at han stammer fra Georgien, ganske ligesom Garry Kasparov der ligeledes (eller i hvert fald næsten) er et ligeså stort geni.

"Vi nænnede simpelthen ikke at ændre hans navn til noget mere dansk"

~ DR's daværende direktør for B&U om Anna & Lotte's barn.


Hvorvidt Georg på sigt er indstillet til at få søskende vides ikke, og desuden er hans DNA efterhånden blevet vasket fuldstædigt ud af kroppen grundet hyppige ture i bad (se længere nede).

Ved et større interview midt i bedste sendetid, forsøgte DR i øvrigt en overgang at finde ud af hvorvidt det var dukkeførerne der styrede Anna og Lotte eller omvendt. Trods talrige spørgsmål til de fire hovedpersoner, endte det hver gang med at de alle 4 var dybt uenige.

Georg's financielle situation i dag redigér

Kostpyramiden

Kostpyramiden som den så ud i 1976, hvor mennesket klart ikke endnu havde fundet ud af hvordan man lever livet, med mindre man røg hash.

Georg er naturligvis for længst blevet multimilliardær, ganske som andre dukker i det danske samfund, her i blandt Mærsk McKinney Møller og Linse Kessler. Pengene går ikke, som mange ellers fejlagtigt tror, ubeskåret til de sultne børn i Afrika - dels fordi Georg ikke optræder i en julekalender (hvilket han bliver meget gal over hvis man siger han gør), og dels fordi han mener penge ikke repræsenterer kostpyramiden introduceret i den danske folkeskole fra 1976 og fremefter.."Det er simpelthen ikke muligt at tygge sig igennem alle de mønter"

~ Georg om mad til sultne børn i Afrika


I stedet har Georg planer om på sigt at opkøbe "taxa"-firmaet Über, og bruge bilerne til at kidnappe tilfældige godtroende fjolser i det danske natteliv, der selvsagt tror de kan spare halvdelen af transportbidraget på vej hjem i en brannert.

Georg's hemmelige liv på Nørrebro redigér

GeorgIBad

Af mere eller mindre logiske årsager, ender Georg stort set altid i bad, uanset om han vil eller ej.

Egentligt burde Georg slet ikke have sin egen side, da han blot er en undertrykt beskidt dukke, der dybest set ville blive kategoriseret som tilhørende et lettere urent BDSM miljø i den mindre pæne del af Nørrebro's slumkvarter[1]. Grundet denne beskrivelse, som værterne i et kendt DR børneunderholdningsprogram[2] udemærket godt er klar over, beslutter de sig lidt rigeligt ofte for at Georg nu skal gøres ren.. igen..

"Georg skal i bad"

~ Anna og Lotte om deres (slave-)dukke i et fucked up børneprogram kaldet "Fredagsbio".


Under normale omstændigheder, breder den slags fænomener som Georg sig ikke videre end de rammer de er forvejen er fastsat i, nemlig børnenes verden. Men desværre må man konstatere at der over tid har fundet en migration af konceptet sted ift. også at blive taget i brug af voksne jf. beskrivelsen tidligere af ovennævnte Nørrebro miljøer.

Konceptet bredte sig for alvor i midt-80'erne, da en række (ellers velansete) firmaer begyndte at producere Georg-kostumer til voksne, med drømmen om på sigt at blive rige. Produktionen stoppede dog efter en tidsperiode på ca. 2-3 år, og i dag er det stort set umuligt at opdrive et Georg-kostume til voksne i "Mint-condition" med mindre man er villig til at betale svimlende summer.

Typisk ligger prisen på et brugt kostume via Den Blå Avis på et beløb udregnet efter følgende formel:

$ \frac{kostumets\,\,egenvaegt\times\,Au_{dagspris,det\,sorte\,marked}}{Slidfaktor^{2}\times\,Str.\,\,af\,\,kostume} $

hvilket ofte løber op i flere hundredetusinde kroner, eller blot nogenlunde samme værdi som en nyere BMW535D, hvilket naturligvis gør ejerskabet af et sådan kostume til et let valg for de fleste normale mennesker.

ErlingSomGeorg

Erling fortrød umiddelbart sin investering i sit kostume, da han ved deltagelse i en udklædningsfest blev bekendt med hvilke historier hans nye outfit var forbundet med i underverdenen.

Georg i de voksnes verden redigér

Den fuldvoksne mand, der i dagens Danmark (muligvis fordi han blev kendt fra en stort opslået artikel i Billedbladet) nu går under navnet "Erling", var vidne til hvor slemt det kan gå hvis man ikke ordentligt sætter sig ind i tingene[3].

"Jeg var ikke klar over hvad jeg udtrykte med mit ellers så dyrt tilegnede kostume"

~ Erling om hans helt eget Georg-kostume.


Under en udklædningsfest, efter flere af deltagerne havde peget fingre og grinet stygt af Erling, blev han endeligt passet op af en festdeltager der tilsyneladende var skæv eller bare venlig nok til at sætte Erling ind i sagerne. "Jeg var ikke klar over hvad jeg udtrykte med mit ellers så dyrt tilegnede kostume", siger Erling - der efterfølgende har forsøgt at komme af med sit kostume igennem mindre officielle kanaler end Den Blå Avis. Kostumet har jo ikke længere den samme værdi, hvis man tager formlen for værdiansættelsen i betragtning[4].

AnnaOgLotteGramserGeorg

Georg må ofte finde sig i lidt af hvert fordi han desværre er blevet en del af de voksnes verden. Undervisning med spanskrør, overbegramsning og kinky udklædning er blot nogle få af prøvelserne.

Som billedet til venstre[5] antyder kraftigt, er det i virkeligheden Anna og Lotte selv der har forsøgt at opdrage Georg som deres personlige og beskidte slave. Adskillige videnskabelige studier peger dog efterhånden alle i samme retning; Nemlig at Georg nok engang omkring år ca. 2051 vil begynde at gå i opløsning, ikke pga. den håndhændede behandling, men snarere som resultat af Kinesisk Badtortur. Amnesty International er naturligvis straks gået ind i sagen, i samarbejde med Margrethe Vestager fordi hendes børn (på hhv. 20 og 22 år) er vilde med Georg.


Helle Thorning-Schmidt har i øvrigt også budt ind på opgaven, men har igen måttet se i øjnene at hendes kvalifikationer ikke lever op til jobbet, ganske ligesom hun har måttet sande for nyeligt ved afslaget om at blive EU's flygtningehøjkommisær.

Fodnoter med en pålimet pind (kun for dukker) redigér

  1. Se evt. også Skumkvartér hvor Anna & Lotte voksede op.
  2. Se under Anna og Lotte
  3. Foreksempel ved at læse samtlige artikler på Spademanns Leksikon grundigt igennem
  4. Se tidligere i artiklen ang. markedspriser etc.
  5. Fundet i DR's (ikke DDR's) hemmelige arkiver under en bunke støvede papirer i en kasse hvor der stod "niks pille".
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.