FANDOM


Bush bong

Genetikforskning lover at mænd som denne uddør.

Genetik er et ord med flere betydninger. Her belyses og forklares betydningerne kort og på et letfatteligt sprog. Problemet med de mange betydninger er opstået fordi det er muligt at lægge trykket på stavelserne forskelligt. Den slags sprogregler skulle simpelthen være forbudt.

Genetik (ur-teknik)redigér

Det er til megen stor gene når ure siger tik tik tik og man derfor ikke kan falde i søvn. Lige der dækker ordet genetik 100%.

Genetik (foster-sortering)redigér

Når konklusionen bliver abort på grund af fejl i generne, så er der tale om til sidesættelse af etisk brug at genviden, genetik. Siger mange religiøse verden over. Det er forbudt at lege Gud siger de.

Genetik (tilbage til etikken - igen)redigér

Når firmaer, der leger Gud, og fusker med gener fra levende celler, har frembragt vidunderplanter, der bærer tusindfold, så påstår ejerne af disse firmaer at de de genindfører etikken, fordi de kan udrydde hungersnøden i verden, det kalder de så for genetik. En ulempe ved denne form for genetik er at de kun siger de kan, de gør det ikke. det gør de fordi det ikke ville kunne betale sig økonomisk. Priserne er jo meget højere når varerne mangler. Der røg genetikken så igen, kan man så påstå.

Genetik (videnskab)redigér

Den klassiske genetik-ballade startede selvfølgelig med en munk for religion har alle dage været årsag til ballade, kiv og stid. Jøderne hævder at allerede Kain og Abel stredes om Gud og om at have de bedste ofre. Munken Gregor Mendel legede Gud og krydsede ærteplanter og blev fader til den klassiske genetik.

Genetik, sidste nyt, manden uddør!redigér

Lisbeth-knudsen

Her ses det nye kvindeideal. Kvinden som viser sin ytringsfrihed over alt i verden.

Lørdag d. 1. marts, sent om aftenen, bragte nyhedsmediet Berlingske Tidende på deres internetside en artikel med overskriften "MANDEN - EN uddøende race". Der oplyser mediet følgende:

"...Bryan Sykes er en af de forskere, der er i gang med at tage livet af sit eget køn. Han er hverken gal eller science fiction forfatter, men en anerkendt professor i human genetik ved Oxford Universitet. Sykes er overbevist om, at mandekønnet »blot« vil holde endnu 125.000 år. Y-kromosomet, som er det eneste, der adskiller manden fra kvinden, er nemlig i fuld gang med at brænde sammen, som det allerede er sket hos flere dyrearter gennem historien, forklarer han i sin bog »Adams forbandelse«.»Engang var Y-kromosomet et respektabelt kromosom. Men dets skæbne blev beseglet, da det påtog sig opgaven at skabe hankøn. Det skete for måske 100 mio. år siden, da en mutation på Y-kromosomets forfader pludselig gjorde det i stand til at skubbe fostret i en mandlig retning. Så snart dette indtraf, var det dødsdømt. Y-kromosomet mistede den interaktion med andre kromosomer, som kunne gøre det i stand til at hele fejl og mutationer. En efter en mistede Y-kromosomet sine tusinder af nyttige gener, indtil kun 27 gener var tilbage. Og de gener er i konstant fare. De vil en efter en forvitre,« siger Bryan Sykes...".

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.