FANDOM


"Sp: Hvad er 18 meter langt, gult og lugter af hvidløg?"

~ Mig om en aarhusiansk linje 7


2593-Gellerupparken

Her ser vi så hvordan blokken i Gellerupparken ser ud nu, efter at den er blevet renoveret.

Gellerupparken er et parcelhusområde, dog med en enkelt boligblok - som vist på billedet th. - i det sydlige Thisted.

Gellerup.betegnes som den næst største ghetto efter københavn.


Gellerupparken er især kendt for sine mange højreekstremistiske organisationer, sin lave kriminalitetsrate og for at være Richard Ragnvalds fødested.
Det lave antal af indvandrere er også noget, der har imponeret rundt omkring i det danske land, der er således kun 6 % pingviner i Gellerupparken. Dem satser Thisteds borgmester, Line Barfod, dog på at få røget ud inden 2024. Line Barfod angiver det nybyggede atomkraftværk som hovedårsagen til, at det kører så godt for bydelen.[1]

Bevægelser redigér

Parcelhus

Som det ses på billedet er husene i Gellerupparken stærkt medtaget af de voldsomme optøjer.

Den nynazistiske popgruppe, Black Cobras, har prøvet at beskytte området mod zionistiske oprørsbevægelser i adskillige år, men ser dog ud til at tabe terræn her på det seneste, da zionisterne har fået hjælp af ekstremt voldelige buddhistiske munke fra Myanmar.

I Gellerupparken opstod i 1927 den anden danske afdeling af KKK, og i slutningen af 1997 lokalafdelinger af SFP. Efter at have oplevet megen utilfredshed med deres tilstedeværelse i området (Bl.a. i form af brosten kastet gennem vinduerne i deres lokaler) valgte alle medlemmerne af KKK at tage toget til Brønshøj, hvor de blev en del af lokalafdelingen dér. SFP fulgte KKKs eksempel i 1998, og genopstod med støtte fra Brønshøjs præsident Bjarne Ølvom, som lokalafdelingen SFPB (Sadistisk Facist Parti Brønshøj). Senere opstod udbrydergruppen Wittorffske Parti også i Brønshøj.

Politiets Efterretningstjeneste, også kaldet PETA, har også flere gange anholdt svenske modstandsfolk, der kalder sig selv for snaphaner, for at have brugt ulovlige former for gødning[2] til dyrkning af kartofler, da det kunne have (citat) medført yderst farlige lugtgener.

Der har også flere gange været meldt om voldsomme gadekampe i Gellerupparken, bl.a. blev der brugt kemiske sæber, martini-cocktails og hundelorte på pinde. Disse yderst destruktive masseødelæggelsesvåben, som de blev kaldt af Danmarks diktator, Anders Fogh, fik politiet til at skride ind og sende Bubber og B.S. Christiansen ind for at stoppe kampene - Ingen overlevede.


Turister redigér

Udover at være en utopi, er Gellerupparken også et yndet feriemål for folk fra Udkantsdanmark, som rejser dertil på charterferie. Især den 30 km2 store dansehal Lalandia og rapperen Pjerrots barndomshjem er blevet de helt store turistattraktioner. Så hvis man alligevel er kørt forkert på vej til Iran og havnet i Danmark, kan man ligeså godt besøge Gellerupparken og opleve den kulturelle enfoldighed og de mange seværdigheder.

Notabeneredigér

  1. Hvad snakker du om? Et parcelhuskvarter i Thisted? Gellerupparken ligger i Aarhus og har sgu mere end én blok! (indlæg fra en forvirret læser, der ved et tilfælde er kommet ind på Spademanns Leksikon)
  2. Uha uha! Gødning. Det kan man jo lave bomber af
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.