Spademanns Leksikon

"GED: er det ikke en af NASA's rumprojekter?"

~ Amerikansk skoleelev om en ged.

geder er en bille der ELSKER ! at æde sit eget lort

"GED! mener du Gert ham den lækre?"

~ Hende den lækre fra parallelklassen om ged.


TOP SECRET SERVICE - NO ACCESS[]

Det operative artillerivåben - ged[]

En ged er et meget følsomt individ. Du må for alt i verden ikke kalde den for dyr, da den har et stort arsenal af våben. Det er også derfor at det betraktes som et bestialsk væsen, netop pga. dens store arsenal af våben. Udover det, findes der også gede-mennesker. De er halv ged og halvt menneske. Dem skal man ikke komme op at toppes med. De indeholder en speciel masse, som består af lort, gulerødder og sten. De har derfor en meget stabil krop. De også går under navnet spring-ged. De vil indhente dig med en sindssyg hastighed. Så pas på. Og ikke nok med det, de kan nemlig også klatre i træer, kælke og svømme. Pyha sikke en mutant-ged.

Den har tre fortrukkende og dødbringende våben i tilfælde af fare, lidt ligesom et menneske. Det første er dens horn, der ofte er krumbøjede (ikke at forvæksle med en pølsevogn), der er skyld i de fleste ulykker blandt biler. De (Gederne) kan også bide. Det er et farligt våben, idet de kan bide gennem metal. Deres ynglingsret er gamle konservesdåser (af metal)med dværge til. Metallet giver dem styrke og dværge er rige på proteiner. Det trejde af deres våben er at urinere folk. Det er meget farligt at blive urineret af en ged af flere årsager. Den første som folk kommer til at tænke på, er at det stinker. Det, der dog er virkelig farligt i urinen, er uranen. Geder har nemlig et meget højt indhold af uran i kroppen. Faktisk er det så meget, at alle der bliver urineret, muterer ligesom The Hulk. Det er meget benyttet i USA og Nordkorea. De er ved at komme i krig om hvem der har flest geder, og de ville begge have nok til at udrydde alt liv fra jorden flere gange - men...det, som nordkoreanerene og amerikanerene ikke ved, er at gederne snakker sammen om at overtage verden. PAS PÅ!

Det folkelige udtryk - ged[]

Ged kan dog også bruges som betegnelse for meget andet en en ged, f. eks. er det jo gudsbespottelse at sige: Oh My God!. Derfor skal man sige Oh My Goat i stedet. Det er der mange, som ikke ved, men så siger de heldigvis OMG, hvilket nogle tror står for Olemors Grav, men det passer ikke altid, kun nogle gange.

Hvis noget går i ged, vil det sige, at en ged har urineret det, så det ikke virker mere.

Geder (som individer) kan se meget forskellige ud. Her ser du, hvorfor de er så farlige at blive bidt af, DE HAR FORSTÆRKEDE TÆNDER!

Oh My Goat!.JPG

Sådan ser en ged rigtigt ud, det vidste du nok ikke, hva? PS: Hvis du viser dette billede til et gedeindivid, vil du højest sandsyneligt få en gratis gang sprøjtemaling (pis) at tygge på. Derefter vil du få mere sprøjtemaling, og derved undgå en mutation som The Hulk. Så tror du at du er heldig, men i virkeligheden er du død. Så har du læst din sidste Spademanns artikel. EN GRUSOM SKÆBNE!