FANDOM


Gary-glitter

Gary skriger en lille sang til børnene.

Gary-gitter

Gary's evne til at genopfinde sig selv er enorm. Her er han som Gary Gitter.

Gary Glitter[1] blev født under krigen. I 1944. Undern navnet Paul Francis Gadd, søn af Emma Gadd. Han huserede på de europæiske hitlister i 1970'erne. Dog er han stadig aktuel, idet han blev løsladt fra spjældet i Vietnam i august 2008 under mediernes fulde bevågenhed.

Og hvem er så Gary Glitter?

Jo, Efter han var Paul Gadd, var han Paul Raven og havde en lille smule pladesucces i England. Nå, det var i 60'erne.

Paul bliver Garyredigér

Så i 1972 havde Paul fået ideen til en melodi, som han opfindsomt kaldte Rock'n'Roll Part I. Imidlertid var navnet Paul Gadd ikke så ophidsende, Paul Raven heller ikke, så et nyt kunstnernavn skulle opfindes. Spindoktorer fandtes ikke dengang, så Polle måtte selv tænke sig om... Hmmm....

30px-Cquote1 svg Jeg tænker glam. Jeg tænker stjerner. Jeg tænker paletter. Jeg tænker hår på brystet og neglelak og make-up. Jeg tænker lidt metrosexuelt, måske lidt pædofilt. Jeg tænker Glitter! Jeg tænker Gary Glitter! 30px-Cquote2 svg
Pauls første brainstorm


Så Paul kaldte sig Gary Glitter.

Da Paul og hans kammerater ikke gad(d) spilde tid på en b-side til deres lille nummer, kom bagsiden til at hedde Rock'n'Roll Part II. Her havde drengene pillet versene ud og beholdt lydsiden og omkvædet. Så var den ged barberet.

Fandengaleme om ikke lortet hittede stort!

Så nu hed Paul pludselig Gary og måtte tromme vennerne sammen, så de kunne skrive en række glamhits mere, mens gryden var i kog. Det kom der klassikere som disse ud af:

  • I love you love me love
  • I'm the leader of the Gang (I am)
  • Hello, hello, I'm back again

Ja, ja. Musikken appellerede kraftigt til aldersklassen 9-12 år og Gary Glitter har ikke siden svigtet sin hengivenhed for denne aldersklasse. Det er sådan set derfor, han sitter i fængsel i dag.

Computerspecialisten Garyredigér

Mange andre, der er født i 1944, er pc-analfabeter. De kan ikke slukke en computer, de kan ikke tænde en computer, de kan ikke bruge en mus, de kan ikke downloade et billede og de kan ikke bruge tastselv til at udskrive deres årsopgørelse hos Skat. Men for Gary var det intet problem.

Allerede i 1999 havde Gary downloadet over 4.000 spændende billeder fra internettet. Desværre forstod politiet ikke, at det var billeder af hans mange børnefans verden over. De hang sig mere i, at purkene blev sexuelt lemlæstet. Men strisserne har altid gået i små sko ikke. Kunne de ikke have nedsat mandens straf, som belønning for at han kunne bruge en pc i så høj en alder? Nå!

Gary i det fjerne Østenredigér

Når man sådan uretmæssigt bliver registreret som pædofil og samtidig er et kendt ansigt, kan man da godt længes lidt mod fjernere egne, hvor synet på sexuel omgang med mindreårige er lidt mere liberalt. Gary tog et smut til Cambodia. Men det dersens med cambodiansk gæstfrihed, det kan vi godt glemme alt om. Bare fordi han ragede lidt på nogen børn, så blev han smidt ud! Nå, pyt, Vietnam var lige i nærheden. Men tro om igen, hvis I tror, at de er mere modtagelige for afdankede popstjerner med sjove navne! Nixenbixen. I fængsel med Gary, der ellers bedyrede, at børnene han legede med, var over 15 år. Det var en trykfejl: De var over 5 år.

Og nu sitter Gary så og smårådner i spjældet i Vietnam og kan næsten ikke vente til det bliver august 2008. Så skal Gary til at brainstorme lidt igen:

30px-Cquote1 svg Jeg tænker børn. Jeg tænker små børn. Jeg tænker lempelige bestemmelser for omgang med børn.... Jeg tænker: Thailand! Hvis bare det dersens kopi-viagra virker... 30px-Cquote2 svg
Gary om fremtidsplanerne


Da Gary nu er mere kendt for at spjælde den end at musicere, tænker han på at skifte navn til Gary Gitter.

Løsladelsenredigér

Glitter gary

Garys release party. Hr. Glitter selv mødte op udkældt som en yngre udgave af Mogens Lykketoft.

For nyligt forlød det fra Pen Lil Dhreng-fængslet i Vietnam, at hr. Glitter blev løsladt den 19. august 2008. En talsmand for "musikeren", Peder Phil[2] udtalte i den forbindelse:

30px-Cquote1 svg Nu må alle de barnlige anklager mod hr. Glitter høre op! Bor der ikke en lille dreng i os alle? Eller omvendt? 30px-Cquote2 svg
Peder Phil

Hr. Glitter vil få udleveret en enkeltbillet til London[3], hvor der efter sigende venter ham en varm velkomst.

Der er desuden underbyggede rygter om et comeback med udgivelse af nye numre som Gary har skrevet i fængslet. Af arbejdstitler kan nævnes:

  • Baby, come back
  • She was only thirteen
  • I like a virgin

Undercover redigér

  1. Ikke at forveksle med Gerry fra Gerry and the Peacemakers, som i øvrigt nu har skiftet navn til Gerry and the Pacemakers.
  2. En lillebroder til doktoren.
  3. Men han forventes at stå af i Roskilde eller et andet børnevenligt område med adgang til skoler og børnehaver og ugenerte haver.


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.