Gammelsmølf.jpeg

Gammelsmølf er den ældste af alle smølferne. Han er 60 millioner år gammel og var ham som oplærte Jesus. Han startede sin karriere på Playboy TV, som 14 årig. Der fik han hurtig succes. På det tidspunkt var det nemlig kun smølfer og japanere der havde blå testikler.

Gammelsmølf skabes[redigér | redigér wikikode]

Gammelsmølf blev skabt af Chuck Norris, da denne fik den ide at lave en figur af blåt kridt til huden, og skumfidus til hatten og bukserne. Dengang havde han hvidt tøj! (Se nedenunder). Gammelsmølf blev adobteret af Adam og Eva, men de gav ham som kæledyr til deres søn Abel, som ved ked af det fordi at Kain havde slået ham med en kæp. Abel fik en smølfemani, og ville have alle smølferne, og derfor bad Adam Gud om at producere flere smølfer.

"Jeg kan ikke fordrage denne version af historien"

~ Smølf


Ungsmølf[redigér | redigér wikikode]

Gammelsmølfs problemer begyndte da han kom op at slås med en anden smølf der hed Ungsmølf. Gammelsmølf arbejdede som smed dengang, og han slog Ungsmølf i hovedet. Alt blodet farvede Gammelsmølfs tøj rødt. Gammelsmølf ville have blevet dræbt, hvis ikke bagersmølf havde været i nærheden. Det kan læses i det uforlignelige digt "Smeden og bageren".

Gud bestemte sig for en anden straf.

"Og jeres straf, smølfer, skal være at i skal leve på jorden, være på størrelse som 3 æbler (nogle få smølfer blev i Himmelen - de blev senere kendt i filmen Avatar), i skal for evigt æde sarsaparilla, bo i svampe og bliver jagtet af troldmanden Gargamel og hans åndsforladte kat"

~ Gud om Smølfernes straf


Denne del kendes i Biblens hemmelige skrifte under navnet "Smølfernes straf".

Gargamel begyndte at jagte dem, og grundet manglende kvinder blev de mindre og mindre, med efter at Gargamel opfandt Smølfine, blev det lettere. Men der er ikke flere levende smølfer tilbage fra den tid, bortset fra Gammelsmølf (meget belejligt). Smølfine havde nemlig den bedste pik i verdenen og gammelsmølf kunne leve længe bare på den.

Gammelsmølf har en søn; Abraham Lincoln

Han er ikke helt så sej som Gandalf.

Men han er pænt sej.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.