FANDOM


Black40 40 Denne artikel er sort snak.
Det vil sige, at den ikke er sjov - nærmest kedelig og helt uforståelig. Med andre ord: sort

Den bør snarest muligt peppes op med nøgenbilleder af forfatterens søster, og samtidig kunne forfatteren med god samvittighed tage et kig på: Spademanns Leksikon:Vær sjov, ikke dum.


"Av min fisse"

~ Fyrtårnets mor

[1] "Lille tissemand"

~ Kærsten


Et fyrtårn er et abnorm højt omvandrende sæk kød. Fyrtårn består hovedsageligt af molekyler, som ethvert andet menneske, bortset fra det enormt høje indhold af bacon-peber-leverpostejsrugbrødsmadder med karse. Fyrtårne indtager også enorme mængder af de yderst grynede og ulækre franskpostejtoastbrødtoastmadder. Desuden har fyrtårne yderst svært ved at se forskellen på toast og normalt brød, så hvergang et fyrtårn ser brød såer det toast. Fyrtårnes nakke kan også gro til helt enorme længder, nogle op til fire meter. Der findes mange forstenede fyrtårne rundt om i Danmark. De ses ofte udhulede med en stor pære i hovedet, så skibe kan finde ind til land. Fyrtårnene er endt sådan efter Medusa kom til Danmmark i 1439, og forstenede dem. Fremgangsmåden man udhuler et fyrtårn på er, at man starter nedefra, hvorefter man arbejder sig op til mavesækken, hvor de enorme mængder leverhakker bliver opbevaret. Når man når til det hule rum kaldet hovedet skal man bare placere den abnorm store lampe, også har du et færdig bygget fyrtårn


Freaky facts om fyrtårne: redigér

·De er meget akavede, så når de føler sig utilpas siger de "hahaha" men de indser ikke at det bliver mere akavet.

·De fleste fyrtårne er farveblinde, især farven blå ser de som hvid. Hvis du påpejer dette for et fyrtårn, vil den benægte alt og forsøge sig med argumentet "Det kan være jeres blå, er min hvid" som i øvrigt ikke giver nogen mening.

·Deres kroppe er magiske, så de gør ting af sig selv. For eksempel kan det hænde for et fyrtårn, at dets ører lige pludselig begynder at rulle ørevoks, som så falder ud ad øret. Det er derfor man aldrig ser fyrtårne rense ører


Fyrtårne kan godt lide at gemme sig blandt normale mennesker, men er meget dårlige til at forblive kamufleret, grundet gennemsigtigheden af luften. Skulle du dog alligevel være i tvivl, om det du står overfor virkelig er et vaskeægte fyrtårn, kan de ofte kendes på følgende træk: Fyrtårne har meget fjogede grin, karakteriseret ved, at de somme tider kan lette fra jordens overflade, uden spor. Hvis du, imod al forventning, lige var i gang med at føre en samtale med fyrtårnet, kan du for at modvirke letningen, binde dets snørebånd op, da det omgående vil lande i ren raseri, ledsaget of ordene "DU' SJOV HVA'?" og tæve dig til ugenkendelighed. Et andet træk, der karakteriserer fyrtårne er den gennemtrængende dunst af hønsesalat, der konstant står op af bukserne på dyret. Ironisk nok, er det også fyrtårnets eneste kendte svaghed, at blive truet, da den efterfølgende vil flygte i rædsel. Du kan desuden spørge fyrtårnet pænt, om den ikke vil fortælle en super sjov vits, hvilket den uden tvivl vil svare på omgående. Desværre for fyrtårnet, vil dets måde at fortælle vitsen på, totalt ødelægge pointen og den vil derfor overhovedet ikke være grineren, selvom vittigheden i sig selv er grinagtig.


Fodnotefejl: <ref>-tags findes, men ingen <references/>-tag blev fundet
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.