FANDOM


Futurama

Om bord det legendariske rum- og tidsskib Heart of Gold ses Bart Simpson (ˈbartːbəlbrɒks ˈzəɪphɒzon) i rollen som Zaphod Beeblebrox Philip J. Fry

Futurama logo

"Hvad tænkte ræven på?"

~ Oscar Wilde om om Futurama's kortsigtede afsættelse


"Vi kunne ikke lide hvor dyster fremtiden så ud"

~ [[Ræven]] om Oscar Wilde's ovenstående citat


Futurama er en animeret amerikansk serie, skabt af vor herre Matt Groening, som også har skabt The Simpsons, som er en animeret blanding af Venner og My Little Pony.
Det blev sendt i en rævs røvhul, men det selv samme røvhul afsatte serien to gange. Det kan de ikke være bekendt. Futurama har et kinesisk touch, da det bliver tegnet af små kinesiske børn.

Figurer redigér

Philip J. Fry er et tidsrejsende pizzabud fra det 20. århundrede, som bliver spanket af sin arbejdsgiver, der laver pizza med snot og hundehår. Fry er tydeligvis den mest intelligente karakter i serien, da han bliver multimilliardær, og desuden leder af flere folkeslag.

Turanga Leela er en enøjet klassisk bitch, som fór vild som lille og ikke aner hvor hun kommer fra. Hun har sit kæledyr Nibbler, som er en treøjet øgle fra rummet. Det tredje øje kompenserer for Leela's manglende øje.

Bender Bending Rodríguez er en kapitalistisk alkoholisk robot fra det 30. århundrede. Han er kleptoman, og gemmer sine hælervarer i maven. Hans enhjørningehorn er hans penis, og en disko/laser-kanon. Hans catchphrase er "Bite my shiny metal ass!", hvilket han håber vil tiltrække kvindelige robotter, men det ender med at hans ass er så shiny at den bliver brugt som spejl i et fyrtårn.

Professor Hubert J. Farnsworth er på samme tid en senil, gammel videnskabsmand, og Fry's nevø - langt ud i fremtiden. Han er har altid gode nyheder og hader dårlige.

Dr. John Zoidberg er en blæksprutte fra rummet. Som har en doktortitel i ikke at kunne finde ud af den menneskelige anatomi.

Amy Wong er en rigmandsdatter, og på samme tid naboens datter. Hun kommer fra planeten Mars, og er praktikant hos Planet Express, fordi hun har samme blodtype som Farnsworth. Hun er lidt af et sexobjekt og har fået lokket alienen Kif Kroker med i sengen, hvor hun har et intergalaktisk forhold med ham (dog får han børn med Leela gennem hånden).

Zapp Brannigan er den liderlige kaptajn af Nimbus-rumskibet. Han er dårlig til Call of Duty, idet at han laver friendly fire i en match, hvor hosten glemte at slå det fra. Han vil gerne bolle med Leela, så han prøver altid at lokke hende hen til sit rumskib, som en børnelokker (hvilket kun lykkes én gang).

Plot redigér

Fry bliver frosset ned som en pizza i et par 1.000 år i en bygning, der er uigennemtrængelig. Han vågner op som en rigtig hulemand i en gletsjer i New York og bliver tildelt jobbet budbringer, hvilket han prøver at undgå. I de 140 filler-afsnit, flyver Fry og hans Venner rundt i et rumskib og bringer kasser ud til planeter, rumvæsener, robotter og gamle damer på over 70.

Sidste episode redigér

Denne del af artiklen er blevet slettet på grund af spoilers. Han Solo dør nemlig, og de 12-årige kan ikke lade være med at spoile det for andre.

Fakta om serien redigér

Seertal: dernede hvor grauballemanden fapper (langt nede)
Antal episoder: 124 filler episoder og 4 kapitalist film (de er delt op i 4 episoder hver)
Spilletid omkring 22 futuristiske minutter
Sæsoner 315 divideret med 45

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.