FANDOM


Fugleskræmsel1

Omtrent således ser det ud[1]

Fugleskræmsel2

Eller måske således?[2].

Fugleskræmsler redigér

Fugleskræmsler er nogle yderst sælsomme eksistenser. De lever ofte alene, som ensomme ulve, og hader dyrelivet- især fugle. For fugleskræmsler er det derfor en yndet sport og hverdagsaktivitet at skræmme livet af fugle[3]

De er også kendt for deres utrolige tålmodighed. Når de skal skræmme fuglene har de det nemlig med at søge ud på markerne, hvor de så kan stå og vente på fuglene i flere dage, alene med det formål at sætte fuglene en skræk i livet!

Steder og vanerredigér

Desværre ved man ikke meget om disse eksistensers væren og færden, netop fordi at de foretrækker dette liv i ensom majestæt. Hvad de spiser og hvordan de tjener til dagen og vejen vides altså ikke, men et forskerhold fra Syddansk Universitet har gennemgået alt kendt materiale der findes om emnet, tilmed været i felten på jagt efter et fugleskræmsel de kunne observere, og har så på baggrund af dette opstillet nogle teorier.

  1. Man mener bestemt at kunne slå fast at fugleskræmsler er samfundsnassere af værste skuffe. Nogle af dem tilmed kriminelle. [4] De er alle sammen på overførselsindkomster, såsom især kontanthjælp. De laver også sort arbejde. De er blevet spottet rundt omkring på forskellige planteskoler, hvor de synes at have nogle velorganiserede escortbureauer. De er i alt fald blevet set med prisskilte om halsen, men skat har aldrig set skyggen af selvangivelser! Præcis hvilke services de udbyder lykkedes det dog ikke forskerholdet at finde ud af.
  2. De er selvforsynende og spiser fugle. Denne teori forsvare forskerholdet fra SDU med, at fugleskræmsler aldrig er blevet set købe fødevarer i et supermarked- De er faktisk ikke blevet set i andre sammenhænge end i deres færden på markerne, når de skræmmer fuglene- og så under de lidt mere suspekte forhold på planteskolerne. Man må jo derfor antage at de er selvforsynende, og eftersom deres agenda jo netop er at gøre livet til et helvede for markens fugle, kunne man jo sagtens forestille sig at det også er fuglene der må lade livet når disse fugleskræmsler skal have opfyldt deres basale behov for mad.


Kendte Fugleskræmsler redigér

Der findes et par mere eller mindre kendte fugleskræmsler. Blandt andet:

Skræmmende noterredigér

  1. Virker tilsyneladende ikke på gamle krager.
  2. Her skal man stå HELT stille, for at gøre nogen bange.
  3. deraf navnet: fugleskræmsel.
  4. Se afsnittet om "kendte" fugleskræmsler
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.