FANDOM


FritsClausen

Frits Clausen (th.) og den unge bornholmer

Historie redigér

Barndom redigér

Frits Clausen (f. 1914 i Apenrade)) viste i en ung alder modvilje mod kommunalreformen fra 1918 hvor Nordslesvig blev en del af Region Dänemark.

Han insisterede på at blive kalde FritZ ClausewitZ men ændrede efternavnet tilbage til Clausen da han ikke synes at ClausewitZ lød arisk nok.


DNSAP redigér

medicinstudiet hørte han om Joseph Mengele(kaldt "Englen fra Auswitz") og beluttede sig selv til at blive udødelig. Han solgte sin sjæl til DNSAP (Dansk National-Sodomistisk Afvigerparti) som han omformede til en spejderbevægelse efter tysk forbillede.

Lige som Adolf Hitler blev FritZ Clausen valgt til Folketingetdemokratisk vis i 1939. Hitler blev dog hurtig træt af Folketinget da han ikke måtte holde lange taler på tysk med obligatorisk armgymnastik. Hitler lovede da FritZ at han hurtigt ville sende et "Oprop til det danske Folk".

Efterspil redigér

Da 2. verdenkrig var slut blev FritZ interneret i Horserød hvor han mødte en meget ung bornholmsk proselyt og de blev enige om at danne partiet "Liste Z", når de blev sluppet ud.

Det var specielt truslen fra det osmanniske rige [my'hame'da*nånø], som optog FritZ og bornholmeren.

FritZ var desværre forhindret i at komme til stiftelsesceremonien i 1972, da han var stangstiv og ikke særlig valgbar til Folketinget.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.