FANDOM


Sorg
Denne artikel rummer begrænsede redigeringsmuligheder pga. sorg
Der må ikke i denne artikel forefindes slibrige detaljer om personens fortid slet ikke da han/hun var nødt til at ernære sig som pornomodel indtil han/hun blev opdaget.
Heller ikke noget om vedkommendes pilleforbrug, støtte til lyssky sekter, fysiske fortrin, skattegæld, pinlige episoder i talkshows etc. etc.
Loading map...

Frihuset er rammen om TV2's nye satsning og er beliggende mellem Ejby og Munkholmbroen i Hornsherred (det der lille stykke land som hverken er Nordsjælland eller Odsherred).

Selve området hedder Dejligheden og ligger ved Bramsnæs Vig, og er et af de mest brugte steder til postkort der skal forestille Danmark. Flagstangen med Dannebrogsflaget er dog efter sigende blevet afskaffet pga. fredningsbestemmelser.


Overvejelser omkring TV2 Fri redigér

Erfaringerne med den dundrende seersucces "Frilandshaven" har helt klart smittet af på TV2's bestyrelse, da der skulle træffes beslutning om en gør-det-selv-kanal.

Desværre var det i sin tid knap så stor en succes at lægge et vejrhus ved Storebæltsbroen, så man valgte i stedet for Spademanns hofbro Munkholmbroen - stedet som er specielt skabt til bikere og isspisere.

Det er på længere sigt meningen at de to programmer GO'morn Danmark og tv fri skal smelte sammen med hinanden, sådan at hvis politikere vil interviewes er de nødt til at tage turen ud i provinsen.


Planlagt petitstof redigér

  • Hvordan syr du en pude?
  • Lav dine egne pandekager
  • Så karse i din mands skæg uden han opdager det
  • Lav din egen øl i vaskemaskinen
  • Hvordan får du dine unger til at komme hjem fra skole?

...og meget mere

Frihuset lukker redigér

TV2 har ændret på sendefladen for TV2Fri, og programmet Frihuser er derfor udgået. Warner Brothers Europe, som har produceret Frihuset til TV2 har derfor opsagt lejemålet af ejendommen, som hører under Ryegaard og Trudsholm Godser. www.ryegaard.dk

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.