Fremmedlegionen er en flok franske negere som løber rundt og skyder løs på hinanden. Deriblandt kan de også komme ud for at blive voldtaget af en abe og en masse andre dyr. Legionen blev dannet i 1754.

Fremmedlegionen blev først oprettet af en flok franske hanrejer, som ikke kunne tilfredsstille deres koner. Derfor importerede de sorte elskere, også kalder negere, fra Ungabunga-land. Efter en længere periode under Napoleon Bonaparte's tjeneste i 7 Års krigen, gik de fleste tilbage for at forene sig med fede franske hanrejers koner.

I nyere tid kan Fremmedregionen blandt andet ses i den Parisiske Metro, hvor de voldtager og stjæler både fra turister og hinanden, samt de få rigtige franskmand der er tilbage i det, der nu omtales som Fransk Somalia.

I politiske kredser er især Frankrigs øverste leder, Macron, en stolt hanrej der elsker når de sorte mænd gennemknepper hans koner, og derefter lader ham sluge deres sperma ud af hans kones udspredte vagina.

Den franske kultur er generelt blevet degrederet til at lade somalistiske og syriske mænd stjæler og voldtage alt de ved, hvor efter de kan få lov til urinere ud over alt der har med fransk kultur at gøre.

Fremmedlegionen er kendt i andre lande som EU.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.