FANDOM


Frederikshavn er et yndet fristed og ynglested for måger og andre lækre fjerkræ. Fejlagtigt er Frederikshavn blevet beskrevet gennem tiderne som en by i udvikling - hvilket ikke er rigtigt - da der kun findes papkasser til at opbevare træpinde i, som er brune i den ene ende.

Disse kasser prydes eftersigende med et billed af en dame som hedder Skjorten Trold, men dette betvivles stærkt af den almene befolkning, da det kun er beskrevet i biblen og derfor ganske ulovligt.


Sprog og kulturredigér

Frederikshavnerne er meget kendt for deres underlige version af det danske sprog, de bliver nemlig ofte beskyldt for at tale så hurtigt at mange ikke har nogen, som helst mulighed for at forstå dem. Men, som Frederikshavnerne selv siger det "DetErDa1fo'del,Fo'SåKa'ViBa'Tal'All", så er der måske visse fordele i måden de taler på.

Udover det mener Frederikshavnerne selv, at Frederikshavn er den største industrihavn i den vestlige verden, samt den 3. Men statestikker, lavet af Amalie fra Paradise viser at Frederikshavn i gennemsnit bliver besøgt af ét containerskib hvert tiende år.

Fakta om Frederikshavnredigér

  • Der er altid koldt i Frederikshavn
  • Frerikshavn ligger til højre for Hjørring pga Vestenvinden.
  • I Frederikshavn er der færgeforbindelse til Sverige, hvis man tager til Helsingør og benytter Helsingør-Helsingborg overfarten. Derudover går der også en færge til pandekage-øen "Læsø", men den bliver dog kun benyttet af snot dumme tyskere og andre former for ukendte livsformer.
  • Frederikshavn har sin helt egen palmestrand. " Tag til Costa Frederikshan" udtaler det verdenskendte band shubidua.
  • Frederikshavn har verdens eneste palmehotel - her opbevares palmerne om vinteren.
  • Frederikshavn ligger 14 km nord fra den kendte badestrandsby Sæby.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.