FANDOM


(Sidens indhold blev erstattet med: 'Nørd er sej')
m (Se også)
 
(8 mellemliggende versioner af 5 brugere ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
Nørd er sej
+
'''''Fredag''''' er den første dag i ugen ifølge [[den Spademannske kalender]].
  +
{|class="toccolours collapsible collapsed" align="right" width=220px|
  +
!<big><big>OBS!</big></big>
  +
|-
  +
|[[Person]]en Fredag har [[intet]] med ''Fredag den 13.'' at gøre. Han var [[konge]] på de [[Skotland|caledoniske øer]], hvor han opfandt [[Robinson|Robinson Ekspeditionen]].
  +
|}
  +
  +
Fredag foregår ofte i hurtigt tempo, fordi [[man]] [[ikke]] kan vente [[ti]]l [[weekend]]en. [[Det]] har ført til, at [[arbejde]]t ikke [[altid]] er gjort [[ord]]entligt, så nogle steder har man [[tid]][[lig]]ere fri, til ulykke for de [[time]]lønnede, som får [[Penge|mere]] ud af at drive den af<ref>Et [[gammel]]t [[dansk]] [[ud]]tryk for at være på [[Facebook]]</ref> på arbejdet end derhjemme. En uforlænget fredag kaldes [[langfredag]].
  +
  +
Fredag [[aften]] er dér, [[tv]]-kanalerne plejer at placere deres [[kvalitet]]sprogrammer, for det er [[her]], [[du]] har lyst til at slappe af<ref>Ikke [[i]] [[aften]], Ragnhild. [[Vi]] skal se [[Lort|Live fra]] [[Ausfahrt|Bremen]]</ref> og se [[fjernsyn]], for du har fået fri fra [[arbejde]]. [[Her]] er det fx [[Vild med Dans]] vs. [[X Factor]],<ref>For at narre [[fjende]]n, sender de [[nu]] ''X-Factor'' [[torsdag]] og [[lørdag]]</ref> men [[man]] må [[ikke]] glemme [[Disney|Disney Sjov]], som har holdt længst [[tid]]. (Og så ikke [[noget]] med at drikke [[alkohol]] og blive [[fuld]]. Det var kun i [[de gode gamle dage]], man gjorde sådan [[noget]].)
  +
  +
==Er det fredag?==
  +
[http://www.erdetfredag.dk/ Tjek selv..]
  +
  +
==Se også==
  +
* [[Paraskavedekatria]]
  +
  +
==Fredags-fodnoter==
  +
<references/>
  +
  +
  +
{{DEFAULTSORT:05}}[[Kategori:Dage]]
  +
  +
[[de:Freitag]]
  +
[[en:Days of the Week#Friday]]
  +
[[fi:Perjantai]]
  +
[[fr:Vendredi]]
  +
[[pl:Piatek]]
  +
[[pt:Sexta-Feira]]
  +
[[ru:Пятница]]

Nuværende version fra sep 13. 2013, 19:05

Fredag er den første dag i ugen ifølge den Spademannske kalender.

Fredag foregår ofte i hurtigt tempo, fordi man ikke kan vente til weekenden. Det har ført til, at arbejdet ikke altid er gjort ordentligt, så nogle steder har man tidligere fri, til ulykke for de timelønnede, som får mere ud af at drive den af[1] på arbejdet end derhjemme. En uforlænget fredag kaldes langfredag.

Fredag aften er dér, tv-kanalerne plejer at placere deres kvalitetsprogrammer, for det er her, du har lyst til at slappe af[2] og se fjernsyn, for du har fået fri fra arbejde. Her er det fx Vild med Dans vs. X Factor,[3] men manikke glemme Disney Sjov, som har holdt længst tid. (Og så ikke noget med at drikke alkohol og blive fuld. Det var kun i de gode gamle dage, man gjorde sådan noget.)

Er det fredag?redigér

Tjek selv..

Se ogsåredigér

Fredags-fodnoterredigér

  1. Et gammelt dansk udtryk for at være på Facebook
  2. Ikke i aften, Ragnhild. Vi skal se Live fra Bremen
  3. For at narre fjenden, sender de nu X-Factor torsdag og lørdag
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.