FANDOM


Frankenstein

Ligesom Walt Disney var inde i Sorte Slyngel. således befandt denne mand sig inde i Bamse

"En prægtig mand, som desværre afslog at tage over for Peter Schmeichel."

~ Morten Olsen om Franks nej til landsholdet


Frankensteins Monster (Født Frank Stein) er søn af doktor Frankenstein og Pia Kjærsgaard, født og opvokset i Ballerup. I løbet af sit liv har han måtte leve med mange rygter omkring sit privatliv. Mange mener at han er en skabning hans far har bygget af kropsdele fra døde mennesker, mens mindst lige så mange mener at han er resultatet af en affære mellem hans mor og hendes gode ven Peter Skaarup. Derudover er han også ked af at blive kaldt monster, da han selv føler at dét udsagn udelukkende bygger på hans udseende.

Filmkarriere redigér

Efter at have bestået sin studentereksamen, besluttede Frank sig for at forfølge drømmen om at blive skuespiller.
I starten blev han mest tilbudt biroller i forskellige serier, hvilket han langtfra var tilfreds med. Så en dag blev han tilbudt at spille den unge Don Vito i 'The Godfather Part II', men han afslog denne rolle, og valgte i stedet at spille med i 'The Young Frankenstein'. I dag påstår han at dét er et valg han aldrig har fortrudt siden.

Efter dét havde han en lang pause, hvor han mest arbejdede bag kameraet, og han er i dag kendt som manden bag de succesfulde film om 'Krumme'. Hans tilbagevenden som skuespiller blev til en årrække som manden inde i Bamse. Derefter tog det fart, og han afslog hovedroller i flere serier, blandt andet '24 Timer', 'Venner' og 'Anna Pihl'. I dag kan han opleves som manden annoncere i 'X-factor'


Musikken redigér

Sideløbende med hans karriere inden for filmens verden, har han også arbejdet med hans anden store passion, nemlig musik. Her bemærkede han sig som producer og agent for sin bror Morten Messerschmidt. Derudover er han også kendt som glimrende sanger/trommeslager. Blandt andet var han i en periode forsanger i bandet Queen, men blot to måneder senere forlod han bandet, efter at være angrebet af en Mads under en koncert. I dag laver han ikke så meget musik, selvom hani ny og næ udsender en CD med natur-lyde.

Se ogsåredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.