FANDOM


Sidebottom

Frank Sidebottom danser sin yndlingsdans, med sin yndlingsfarve som baggrund, iført sit yndlingstøj.

Frank Sidebottom var en medie-personlighed der i perioden 1984-2010 hærgede de britiske tv- og radiokanaler med det ene formål at skræmme irske-, franske-, hollandske-, og danske illegale indvandrere væk fra de britiske øer.

Årsag til heleredigér

Som enhver véd, blev Monty Python meget populært i løbet af 1960'erne[1] og 1970'erne. Faktisk så populært, at tusindvis af indvandrere fra landene rundt om Storbritannien begyndte at flokkedes for at komme ind i det sjove land. Supertankere, færger, fly, badekar, sæbekasser samt Mickey Mouse-svømmevinger fra BR - alt blev taget i brug for at nå det forjættede land, BBC-land.

Logikken i det britiske samfund var derfor enkel: "hvis Monty Python tiltrækker indvandrere, må vi lave et modstykke - den diametrale modsætning faktisk. Monty Python er mange og sjove, så vi opfinder én person der er røvkedelig." Vupti - Frank Sidebottom var født!

Frank Sidebottoms "Humor"redigér

Sang og musik
Frank havde en tendens til at synge usammenhængende vrøvl, fuldstændig blottet for fornuft og mening. Tue West har oversat flere af numrene.
Vittigheder
F.eks. "Bank, bank. Hvem dér?" ...derpå intet andet end lammende tavshed.
Oneliners[2]
Franks onelinere var udtænkt af den berygtede "Oneliner-kommission", og var helt unikt dårlige.
  • "Jeg er Frank Sidebottom!"
  • "Jeg bor stadig hos min mor!"

Sådan sagde han i 26 år!

Effekt?redigér

Ingen ved med sikkerhed om indvandringen udeblev, men i den periode hvor briterne så Frank Sidebottom i tossekassen, udvandrede(!) hen ved 5.ooo.ooo briter, og bosatte sig i andre lande med en stolt tradition for komik, f.eks. Tyskland.

Mereredigér

  1. Også inden de fik navnet "Monty Python".
  2. Her oversat ad hensyn til evt. retarderede Wikipedianere.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.