Edit Page
Source Editor

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 12: Linje 12:
 
== Forretnings modellen ==
 
== Forretnings modellen ==
   
Ideen med at optage "Frøken Klokken" var naturligvis et ønske om <s>at tjene boksen på den fagre jomfru</s> at mobilisere den populære tjeneste. Der var allerede i 1880 tallet blevet opfundet en transportabel rejse gramofon som satte folk i stand til på udvalgte steder i [[Poul Thomsen | naturen]] at lytte til værker af forskellig karakter. Her er et marked som endnu ikke var udnyttet udtalte den daværende telefon formand [[Henning Dyremose]]. Ideen var at folk kunne erhverve sig et udvalg af disse forudindspillede lak plader med specielt udvalgte klokkeslet og medbringe både disse og den såkaldte rejsegramofon ud i [[Poul Thomsen | naturen]] for herefter under sommer udflugter og andet til strand og i skov, til almindelig morskab at kunne afspille et udvalg af disse i hjemlandet for nogen så <s>frække</s> <s>glødende</s> kære klokkeslet - og med hensyn til betaling var telefon formanden komme frem til at en minut betaling + almindelig takst ville være en helt fantastisk mulighed for at sikre god indtjening til det dengang stats ejede telefon selskab.
+
Ideen med at optage "Frøken Klokken" var naturligvis et ønske om <s>at tjene boksen på den fagre jomfru</s> at mobilesere den populære tjeneste. Der var allerede i 1880 tallet blevet opfundet en transportabel rejse gramofon som satte folk i stand til på udvalgte steder i [[Poul Thomsen | naturen]] at lytte til værker af forskellig karakter. Her er et marked som endnu ikke var udnyttet udtalte den daværende telefon formand [[Henning Dyremose]]. Ideen var at folk kunne erhverve sig et udvalg af disse forudindspillede lak plader med specielt udvalgte klokkeslet og medbringe både disse og den såkaldte rejsegramofon ud i [[Poul Thomsen | naturen]] for herefter under sommer udflugter og andet til strand og i skov, til almindelig morskab at kunne afspille et udvalg af disse i hjemlandet for nogen så <s>frække</s> <s>glødende</s> kære klokkeslet - og med hensyn til betaling var telefon formanden komme frem til at en minut betaling + almindelig takst ville være en helt fantastisk mulighed for at sikre god indtjening til det dengang stats ejede telefon selskab.
   
 
== Eksterne referencer ==
 
== Eksterne referencer ==

Please note that all contributions to the Spademanns Leksikon are considered to be released under the CC-BY-SA

Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Skabelon der er brugt på denne side: