FANDOM


Forum: Indeks > J3D-VMS > Sjov


Sjovt.

Der er mange forskellige versioner af noget der er sjovt. Især danskernes sjovt, og dansk humor er noteret som anderledes fra andre lande. For at give eksempler på hvad der er sjovt i Danmark, findes her et eksempel på en side der fint summer en række sjove vitser sammen og som udtrykker typisk dansk humor. Se de sjove vitser her: [www.sjove-vitser.dk]

denne side er sjov for hvorfor ville du ellers se på den. andre eksempler på sjov er ??? jeg har ikke haft tid til at researche med alt det sjov jeg har haft på denne sidde.

sjovt er også kendt som det modsatte af kedelig. og kedeligt er når noget ikke e sjovt og men ikke gider det mere som f.eks. denne artikel.

Vi byder velkommen til endnu en episode af 'Folk som ikke Forstår Hvordan det Virker'. Denne gang observerer vi 62.66.189.215 mens han opretter et forumindlæg i den tro at han i virkeligheden skriver en artikel. En meget dårlig og kedelig artikel i øvrigt. Lad os bruge et par minutter til at pege fingre, grine og mobbe. --Lhademmor (/M.P./) 26. okt 2008, 19:26 (UTC)

Lad os forøvrigt også få noget sovs på banen. Saederup92 (diskussion) jan 4. 2015, 18:47 (UTC)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.