FANDOM


m
Linje 16: Linje 16:
   
 
''Alforn''
 
''Alforn''
  +
  +
  +
Jeg ved godt det ikke er sjovt - men kan vi evt. downloade internettet og fortsætte for os selv et andet sted?
  +
''Krøllet Hjerne''

Versionen fra sep 29. 2017, 07:54

Forum: Indeks > Lossepladsen > SPADEMANNS ER TRUET!


Kalder alle! Kalder alle! Jeg (Alforn Valsidr)er idag blevet udsat for en 3 mdr lang blokering, angiveligt på grund af upload af "uhumske" billeder. I praksis er det nogle fotografier der viser kvindebryster. F.eks. billeder fra filmen "Titanic", hvor Rose skal tegnes af Jack. Og et promobillede af Tove Maës. Man har med andre ord, valgt at håndhæve Wikias Terms of Use (..or transmit any content that is obscene, pornographic, abusive, offensive, profane, or otherwise violates any law or right of any third party, or content that contains homophobia, ethnic slurs, religious intolerance, or encourages criminal conduct). Jeg vil godt påpege, at den ordlyd man nu har valgt at håndhæve, er så politisk korrekt, at ekstremt store dele af Spademanns Leksikon, i princippet kan ryddes når som helst. F.eks. den gennemgående joke om Guds lighedstræk med Barry White, hele kategorien "Sex", foruden et hav af andre artikler-, udtalelser-, billeder og generel adfærd.

Med andre ord: Hvad fanden gør vi, når røvhullerne på hovedkontoret pludselig angriber ytrings-, trykke- og jokefriheden???

Alforn Valsidr

- Politisk korrekthed og sædelighed er ikke vores stærke sider. Din blokering er ophævet (så må vi se om de blokerer dem, der har ophævet blokeringen) :) --Helgj60 (diskussion) sep 28. 2017, 18:33 (UTC)


Tak for forsøget, Helgj. Desværre var dit indgreb uden succes - jeg er stadig blokeret, og kan gøre lige nøjagtig ingenting, hvis jeg logger formelt ind. Synet af bl.a. Simon Spies og hans morgenbolledamer var åbenbart for meget for de bonerte aber, selvom netop dét billede paradoksalt nok, er en historisk kendsgerning, hvad alle danskere ved.

Alforn


Jeg ved godt det ikke er sjovt - men kan vi evt. downloade internettet og fortsætte for os selv et andet sted? Krøllet Hjerne

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.