FANDOM


Forum: Indeks > Teknologiske OPROP's > Ny kategoriknap


Med denne knap Button categorybehøver du ikke længere at sidde fedte rundt efter kategori-linket i hjælpe-menuen forneden.

Seriøse ønsker på flere knapper modtages, . En br-knap kunne heller ikke være så tosset.

--Frode Fenis 21. jan 2009, 09:21 (UTC)

Det er rent guf. Men måske skulle du udskifte tuborgen med nogen lidt mere skarpt :-) --kurtadam 21. jan 2009, 11:34 (UTC)
Åårh, gud ja....zzzzzz....Nå men det er jo en beta-version. Jeg fandt opskriften inde på wikia help. Jeg kunne godt tænke mig at lede efter den kodestump som selv uploadede og puttede thumb og billedetekst ind i redigeringsvinduet.

Inkompetence: {{Kategori:Indsæt en kategori}} --Frode Fenis 21. jan 2009, 12:16 (UTC)


Så nu introducerer vi beta 1.1 af Button category.--Frode Fenis 21. jan 2009, 12:34 (UTC)

Ægte spademann-knapper redigér

Vi bør have nogle ægte spademann-knapper

  • Censur-knappen
  • Link til wikipedia
  • Under konstruktion
  • En citat-knap - hvis de to parametre kan indsættes fornuftigt

--Frode Fenis 21. jan 2009, 14:28 (UTC)

Det ser fint ud med beta 1.1! OG flere brugbare knapper lyder godt, sålænge der ikke kommer så mange at det ikke er til at overskue. Den der fine editor, der kunne en masse, har jeg droppet igen, da der var så mange knapper og funktioner som blev brugt så sjældent, at det tog længere tid at finde knappen end at skrive det som knappen gjorde :-) --kurtadam 21. jan 2009, 15:09 (UTC)
Jeg er skide sur over at det jeg leder efter - et automatisk billede-script - ja det findes i monaco-regntøjet som add images. De mangler en farveneutral ting og alle de der fine widgets er mig også inderligt ligegyldige. Jeg har også prøvet den editor du anbefalede og knapperne var der mange af, men det var vigtige knapper blandt inferiøre knapper. De arbejder også på at introducere en WYSIWYG-ting fra wikia. Den kan måske gøre at jeg ikke behøver så mange redigeringer :-)
Nå, men ideen var, at eftersom det virker fint med kategori-knappen, kunne man godt profilere siden med nogle vaskeægte Spademann-knapper hvis bare de er lige så tunge som f.eks. en kategori-knap som skal bruges i hver artikel Det er derfor jeg efterlyser nogle rigtig gode forslag...en fodnote-knap var måske heller ikke nogen dårlig ide.--Frode Fenis 21. jan 2009, 16:08 (UTC)
Ja, der er der lige sket en smart ændring med at panelet med gem og forhåndsvisning nu ikke er så lang væk. Det med fornote-tags ligger som wiki makeup (som kategori i øvrigt også gør) så det skal nok kun være fordi vi benytter den så flittigt). Din ide med hjælp til citater lyder rigtig god. Måske skulle vi se om vi kunne slå diverse citatskabeloner sammen, og vælge imellem dem med en parameter, så kunne en citat-knap blive rigtig genial. Sådan i stil med:
{{citat|type|tekst|forfatter|emne}, hvor typen f.eks. kunne være "super", .
Hvad mener du med billedscript, er det kun i monaco, det vises? --kurtadam 21. jan 2009, 20:07 (UTC)
Ja, det er det kan jeg nu se. Men så må vi vel kunne hugge koden fra monaco.js og flytter over i common - eller? --kurtadam 21. jan 2009, 20:11 (UTC)
Ja der meget funktionalitet i Monaco men jeg synes det er decideret grimt design. Jeg kunne godt på sigt tænke at man lavede et stylesheet der havde samme rolige, lyse design som monobook, hvor man ikke er tvivl om hvor indholdet på siden befinder sig. Det kan blive mit forårsprojekt - at lave en monaco-standard. Det er altsammen rimeligt godt dokumenteret på det genfødte wikia-help.
Hvis du selv skulle få lyst til at lege med knapper er dette linket:[Custom edit buttons]

--Frode Fenis 21. jan 2009, 22:31 (UTC)

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.