FANDOM


Forum: Indeks > Lossepladsen > MarceloRenard2 vil godt have OL til Rio. Hvad gør vi?

En af de absolut mest helhjertede Spademænd hedder MarceloRenard og kommer fra Rio de Janeiro. Han vil lige som så mange andre i Rio gerne have at der kommer OL til byen så de ikke kun behøver se på beachvolley. De har sendt Pelé og selv om manden allerede var gået på pension da de fleste af os var små, ved enhvert lille barn hvem Pelé er - men, de har ikke en konge og en meget charmerende præsident, men alle os som elsker Brasilien ved jo godt hvad Rio byder på....ikk'oss?!

Hvad gør vi for at påvirke IOC så Rio får værtsskabet for OL 2016?

Vi kunne selvfølgelig fortsætte vor gamle OL-hype (er vist selv pt den eneste, der arbejder på den). Ellers kunne vi lave en Rio-hype, og skulle alt andet slå fejl, så får de sgu Vinter-OL 1940 og 1944 (tror Frode gav dem til Grønland, men de har ikke brugt dem endnu, så dem kan vi godt tage tilbage! ;-)).

PlatonDJ Platon (diskussion)
onsdag 30. september 2009 22:26
Det er bare et eller med at jeg/vi skriver til Marcelo at vi har fikset den og så hvis de mod forventning skulle vinde så vil resten af Rio vide hvem der sørgede for det og Marcelo vi blive forsørget resten af livet og få oprejsning og bim-bam-busse.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
30 sep 2009 23:39 (CET)
Ja jeg fandt ideen tiltalende ... men siger Obama er mere smidig end Pelé. Rhubella beachRhubella Marie, Rotter Sokpreppie Rhubella preppiedits sep 30. 2009, 22:20 (UTC)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.