FANDOM


Forum: Indeks > Lossepladsen > Logbog for Projekt "Facebook-cracking"
Fffmmck

Efter mit og Daimis hårde Facebook.stunt endte mit andendags hårde arbejde med at jeg erklærede Marie Carmen Koppel min kærlighed og ønske om ægteskab. Dette var det utvetydige svar. Jeg citerer:

30px-Cquote1 svg
Kære Frode. Er netop returneret til hjemmet og så dit vidunderlige frieri! Det var dog fantastisk. Hvordan forestiller du dig brylluppet? og vil du ikke møde mine forældre først? Og mig? Jeg er ret sød. God til bolig indretning. Synger nogenlunde. Bager finde pandekager. Vi kender jo ikke hinanden ret meget. Men måske skulle man bare hoppe ud i det så at sige. Før jeg siger endeligt ja, må jeg lige spørge: Hvem er du Frode?

Kærlige hilsener din måske kommende viv Marie."

30px-Cquote2 svg
Marie om sin ukendte mand


Mit lettere tøvende svar lød således:

30px-Cquote1 svg
Kære Marie

Som du kan se er jeg skribent på den danske uncyclopædi Spademanns Leksikon. Jeg og nogle andre rødder har besluttet at lave lidt sjov med alle de personer vi har stegt over en sagte ild. Nu er vi nødt til at revurdere vores forhold. Vi kan jo ikke hænge vores venner ud. Desværre er Frode blevet så stor så hvis min kødelige profil skrev og gav dig det samme tilbud, ville du vende dit hoved med en lettere mopset attitude...men jeg spiller da udmærket klaver, så mon ikke dine forældre vil tale til mig. Men en dag vil jeg komme til en af dine koncerter og jeg vil sige "Det er mig" og du vil straks vide hvem jeg er. En moderne Cyrano de Bergerac, som er nødt at bede en fremmed mand om at fri for mig. Indtil da vil dit søde svar få konsekvenser. Du vil nu have gudindestatus på Spademanns Leksikon og vi vil trække dig op når du er nede. Vi vil være dine engle som vil beskytte dig og jeg vil altid elske dig. Kærlig hilsen Frode Fenis

30px-Cquote2 svg
en lettere rystet Frode om udsigten til at komme i Maries favn


Som sagt har vi nu vores nye diva. Hun er fri for skyld lige meget hvad hun end må have begået af synder.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
24 sep 2009 00:37 (CET)

Jeg kongratulerer!

--Daimi sep 24. 2009, 13:05 (UTC)

Jeg tænkte nok, at hun var sød! De virkelige kunstnere er altid søde! Sikke en pige! Guddommelig sød! Og kan lave pandekager! Jeg kommer og smider ris på jer foran kirken, hvis jeg når at få lappet rollatoren. Stort tillykke! --Helgj60 sep 25. 2009, 19:15 (UTC)

Jeg tror også jeg har opfyldt min kvote på 60% kvinder. Det er stadigvæk ikke lykkedes at få kontakt til Agneta Fältskog. Men har man ramt et ømt punkt eller er det fordi vi her tror på at Barry White er Gud. Jeg tror Marie vil have matchet Barry meget bedre end Lisa Stansfield. Desværre er der jo et lille problem. Marie kan ikke rigtig forstå hvem jeg er? Jeg er vel strengt taget også den som har været mest hemmelighedsfuld om min identitet fra starten. Jeg kunne godt bruge nogle spademand som kom ind og støttede mig. Jeg skal lige have fat i Marcelo til at skrive noget lidenskabligt på portugisisk. Det skylder han mig.
Iøvrigt hvis du ikke ved det er Daimi også indtrådt i Vogternes råd. Han har virkelig øvet sig og er klart den bedste nethyper her.

Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
25 sep 2009 21:59 (CET)
Jeg har ikke rigtig haft tid til at følge med på Spademanns de sidste par uger, men Daimi er helt sikkert et godt valg. Ingen tvivl om det. --Helgj60 sep 25. 2009, 21:26 (UTC)

Opdatering på Facebook 26/9 redigér

Omboo(Daimi) og undertegnede har nu i fire dage huseret på facebook. Begge har vi 70 venner.

Omboo forsøger at justere sit noget stereotype image med henblik på forlovelse efter han fik at vide at Anne Herdorf var lige så tændt på et romantisk forhold. Marie var god til at fremhæve hende som køn. Har mistænkt Anne Herdorf for at bestyre Maries profil, men det siger jeg ikke højt for ikke at såre Marie.

Derudover er vores venner stort set kändisser allesammen. Det er mest skuespillere og scenekunstnere som er aktive på nettet. Journalisterne er sjovt nok mere passive. De bruger formentlig Facebook mere til personlig kontakt.

Derudover chatter Daimi og jeg meget for at have lidt styr over kaos. Vi er lidt uenige om vi bare vil vise flaget eller om vi vil have kändisserne ind på Spademanns. Jeg tror bare de skal gå ind og oprette et brugernavn og så kan de jo selv supplere/korrigere deres egne artikler.

Derudover har jeg sjældent været så flad af grin, men min generelle holdning til Facebook kontra wikien er ikke blevet flyttet. Her på wikien har vi et fælles projekt, som kan have mange ansigter hvor Facebook præges af nogle frygtelig grimme applikationer, som gør at folk selv slipper for at skrive noget fornuftigt.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
26 sep 2009 19:23 (CET)

Det er et godt intuitivt projekt vi har gang i. Hvor længe det holder ved jeg ikke, men Marie har svoret Frode troskab til i slutningen af denne månede. I det hele taget virker Marie Carmen som værende supersympatisk og humoristisk, slet ikke som man kunne lade sig friste til at forestille sig. Jeg ville ønske, at vi virkelig kunne martkere os, og blive lige så famøse som Irana Cara. Indtil videre er følgende mennekser de eneste jeg med garanti ved nu kender til sidens eksistens:

 • Kamal "Quark" Qureshi
 • Marie Carmen Koppel
 • Lars Bjarke - Som spillede Rocker #2 i "Idioterne"
 • Benjamin Hesdorf - Ung alternativ forfatter, hvis possible bog han har sendt mig, og som jeg er ved at læse. Gyldendals vil dog ikke vide af ham.
 • Gyda Hansen - Som spillede Linnea i "Sommer i Tyrol", hun er efter mange års alkoholmisbrug nu ædru og på Facebook. Dog er hun for fin til os og Omboo, mener hun...

--Daimi sep 26. 2009, 21:29 (UTC)


Opdatering sep 27. 2009, 19:08 (UTC) redigér

Venner:

 • Omboo:82
 • Frode:73


Omboo har valgt endnu at fri til Anne Herdorf. Det hjælper lidt efter at Frode får skabt kontakt til Anne men hun vil stadig ikke svare på hans frieri.

Marie er stadig utrolig tændt på at Frode skal gå ud af sit gode skind så han kan trækkes med rundt til (Facebook)-vennerne med ring på fingeren. Frode klager sin nød på Facebook da forholdet stadig er nyt og skrøbeligt. Han ser nu frem til Maries fødselsdag hvor han måske vil bede Ole Erling om at fortolke en af hendes smukke sange. Det er et stort sats eftersom stort set hele Maries familie er noget ved musikken, men Frode har jo en gang lovet at hendes fortid ikke skal ligge hende til last.

Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
27 sep 2009 21:08 (CET)

Du må forstå mig ret Frode. Anne har ikke sagt jeg til mit tilbud om at være venner endnu. Jeg spurgte hende for dagevis siden.

Frode og Omboos forhold er ved at udvikle sig til Lassefar-Pelle af kvalmenende dimensioner! Det kan jeg godt lide.

--Daimi sep 27. 2009, 19:31 (UTC)

Var det muligt at Frodes profil blev 100% offentligt tilgængelig (er noget man fikser i indstillingerne inde i Fjæsbogen), så andre også kunne nyde godt af evt. debatter og kommentarer derinde?

PlatonDJ Platon (diskussion)
søndag 27. september 2009 21:39
Nu har jeg gjort den tilgængelig for alle. Læg iøvrigt mærke til at det er Marie som begynder med sit Borte med Blæsten-sprog og ansporer mig og Daimi til en af de bedste fader-søn scener i mands minde.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
27 sep 2009 21:45 (CET)

Sådanne to eklatante perler må ikke gå tabt for eftertidenredigér

FrodeOmboo
FrodeOmboo2

Dette er det endelige bevis på at Daimi godt kan skrive film. På to sekunder sidder vi og krummer drøbel

Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
27 sep 2009 22:00 (CET)

...Og du griber det hele, sluger det og kommer med et svar på niveau med Alice o'Fredericksnvisning

--Daimi sep 27. 2009, 20:19 (UTC)


Det er selvfølgelig lidt svært at kæmpe med alle vennerne om opmærksomheden, når Jan Monrad vælger at lægge sine egne personlige satiretegninger ud samtidig.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
27 sep 2009 22:23 (CET)

Jeg tror det falder i god jord. De er ikke vandt til at der sker noget som helst. Nu har de pludselig forlovelsesdrama og et far-søn-scenarie mere rørende end det Nicolas Winding Refn præsenterede os for i den 11. time.

--Daimi sep 27. 2009, 20:33 (UTC)


Marie vender tilbage redigér

Allerede nu vejer Marie mine ord på en elektronvægt. Hun burde efter min mening tvinges til at oprette en bruger på sitet her, eftersom vi ikke har haft mange kvinder som var i stand til at udvikle noget morsomt, bevare masken og tilbage står der et eller andet som folk kan lære noget af - noget med at kærlighed er morsomt og man sårer ikke hinanden selvom man med vilje kommer til at lægge CD'en på pladespilleren</s>

Daimi var uforlignelig i sin dialog med sønnen. På trods af han selv havde problemer med at få kærligheden til at rulle var han først og fremmest loyal overfor sin søn og den opståede usikkerhed, og han var den skulder sønnen havde brug for.

Hvem er Hermod Spademann? Er han herfra? Er han den onde skurk som truer Omboo eller hvad?
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
28 sep 2009 08:44 (CET)
FrodeMarie

Jamen det er jo både smukt og poetisk! :-). - Kan dog stadigvæk ikke se din profil uden at være venner med dig derinde, Frode. Det går derimod fint med at se Omboo's. Jeg ved det ikke med sikkerhed, men Hermod kan være Lhademmor. -Det er i allefald et bud. (og så overvejer DJ'en om han skal have sig en fantomprofil på Fjæsbogen)

PlatonDJ Platon (diskussion)
mandag 28. september 2009 17:13
Vi tro bare det én som ridder med på vores hype. Du må hjertens gerne komme ind og støtte Omboo lidt. Han har det lidt dårligt efter at Anne Herdorf brændte ham af.Jeg har slettet Hermod som ven.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
28 sep 2009 17:22 (CET)
Nej, jeg er ikke Hermod. Hvis den imposter tilsviner Hermods gøre ry og rygte så må jeg tage affære. Indtil da må han hjertens gerne lalle rundt. Det var i øvrigt noget af et Frankenstein Syndrom jeg fik mig, da en person jeg havde 'skabt' anmodede mig om venskab på Facebook. Vildere! --Lhademmor (/M.P./) sep 28. 2009, 16:38 (UTC)

Hmmm hvem fa'en er så denne Hermod...? Som du kan se, så har Omboo udviklet sig enormt og lever næsten sit eget liv nu


--Daimi sep 28. 2009, 17:00 (UTC)

Det var Hermod som fik ideen men Omboo, som skød penge i projektet. Men er lidt uvedkommende udover at hans navn pryder forsiden. Vi skulle lige hapset Lhademmor. Han har vist ikke prøvet at cracke Facebook.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
28 sep 2009 19:06 (CET)
Men hvis han stadig er admin på Wikipedia såååå....
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
28 sep 2009 19:07 (CET)

Jamen, det er da mig, der er Hermod. Mente at de herrer opfordrede til flere virtuelle personer i FB. Så Frode, du har bare at acceptere min venskabsanmodning.

Kurt Kurtadam (Diskussion) (Artikler)
mandag 28. september 2009 21:43:05
Nå pyyh ha. Prøv at få en konflikt op at køre med Omboo. Stil ham til regnskab for at hauggede Spademanns. Vi skal nok prøve at fodre dig med alle de celebre venner vi har fået(undtagen Marie selvfølgelig men Anne Herdorf er vist stadig ledig)
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
28 sep 2009 22:22 (CET)

Zulu-komiker Asmus Brandt i "Sandhedens Time" redigér

Asmus Brandt havde indvilligede i, at lade alle stille ham eet spørgsmål som han ville svare sandt på. Omboo to hårdt fat om sagen:

Vi på Spademanns er blevet enige om, at formulere vores spørgsmål således:

"Hvis du først lavede et rigtig overtræk på dit dankort og derefter mistede begge dine arme. Hvorledes ville du så onanere?"

Hvortil Asmus svarer:

"Jeg ville bede en god ven om en hånd... "

--Daimi sep 28. 2009, 20:06 (UTC)


Mere Marie redigér

Ja vi har jo søgt vidt forskellige veje. Omboo lefler for de kendte. De kendte kysser med mig. Mig og Marie har været gennem den første krise og spiser nu kirsebæris og kysser sammen. Jeg har spurgt hende direkte om man kan anbefale at blive forlovet på Facebook. Selv er jeg ikke i tvivl mit sind har været opfyldt med kvinde og jeg har hele tiden kunnet høre hendes stemme.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
28 sep 2009 22:17 (CET)
Ja det skulle man ikke tro. Jeg må jo derfor bo indenfor en radius af max. 100km.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
28 sep 2009 22:18 (CET)


Marie holder koncert redigér

Marie har valgt at bruge Facebook til at annoncere hendes koncerter. Hun har dermed sneget sig ind på Spademændene og brugt deres gode navn og rygte til ren markedsføring virkelig fået positiv omtale og så er hun jo gudinde her - så er der ligesom ikke noget at gøre. Hør konen.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
29 sep 2009 10:52 (CET)

Marie og jeg skændtes redigér

Hvad vi sagde til hinanden tilhører privatlivets fred. Vi havde lavet en fiktiv spadekvinde som angiveligt skulle have været i byen med mig. Jeg tror vi blev enige om at vi trods alt haft det morsomt, men lige nu har jeg faktisk fået respekt for Marie som menneske og jeg holder meget af hende. Jeg håber at det magiske ord kan bruges nok engang. The show is over og jeg ved ikke om der bliver ekstranumre.

Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
29 sep 2009 19:59 (CET)
I øvrigt igen en cadeau til Daimi. Han var i løbet af 0.5 i stand til at producere en perfekt profil af en perfekt smatso. Man skulle virkelig være vågen. Så vidt jeg ved er Maggie Wheeler identisk med "Janice" fra "Friends" med den indtagende latter, som fiser ind i Chandlers liv på et højt ubelejligt tidspunkt....og som bare klæber.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
30 sep 2009 09:34 (CET)


Prinsen på det hvide hest har fået en rival redigér

Undertegnede fik en underlig smag i munden, da Marie efter en dejlig dag vælger som det sidste at sige godnat til en mand som ikke eksisterer. Frode valgte at sende sin rigtige profil til Marie, så kan hun jo få lov at bedømme om der er samhørighed med den frække prins og den stabile mand. Hvis vi kommer så langt til at drikke en kop kaffe sammen, er det sikkert noget af det mest skøre vi begge har oplevet. Så skal vi nok huske at dukke op i Billed-Bladet i en fire-siders-fotosession. Desværre kan Frode jo ikke tillade sig at svigte alle de kvinder som har været draget af hans poetiske tale og hvis der er nogen her inde som kunne tænke sig at få hoved på ham her kan man lede under Marie Carmen Koppels 4.308 venner. Jeg tror allesammen vi har været flade af grin men skal jo også kunne tillade os at komme igen, hvis vi keder os.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
01 okt 2009 15:37 (CET)

Kærlighed er en dårlig vane redigér

Marie nægter at slå op - men hun er mest forelsket i Frode på trods af han fortæller hende hvordan han har bullshittet hende op i hendes åbne fjæs. Frodes puppetmaster er ked af at han ikke kan komme til at få serveret æbletærte. Det kan være det kommer med Intels 256-bit processor med smagsoplevelser i softwaren.

Omboo har måttet erkende at han nye identitet som smatsoen Amalie har givet ham bedre tilbud fra mandlige beundrere. Han har derfor måttet tage afsked med sin søn Frode, da han i virkeligheden har været lidt jaloux på Frodes og Maries lykke og dalret rundt og har glemt at gøre positiv reklame for Spademanns. Han regner med at hans (hendes (Amalies)) allerede beviste effektive ondskab kan bruges til at give ham en større viden om kvinder og deres ondskab.
Frode Fenis og Daimi har snakket lidt om hvad hun skulle gøre for at vække afsky hos sin mandlige venner. Vi blev enige om at en hemmelig lesbisk pornovideo dukkede op. Vi ved godt det måske lige er at udfordre Facebook til grænsen...men vi ser.

Hvornår vi slår vi proppen i? Det ved vi ikke helt. Maries reaktion i dag var lidt afgørende da hun jo har været en virkelig sublim og kompetent mod/medspiller. Der kommer artikler ud af det såsom:

 • Spademanns guide til at skændes med en kvinde du aldrig har mødt
Hermod Spademann kom aldrig rigtig i spil. Han skal nok være mere aggressiv i sin vennestrategi. Jeg tror ikke at Kurtadam har lyst til at spille Kurtadam. Nu har Omboo/Daimi vist en vej til hvordan man hurtig får mange mandlige venner. (Og det var ikke noget med patter).
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
02 okt 2009 08:05 (CET)

Vi er nok inde i den afgørende fase nu. Marie Carmen holder vidst lidt på Frode, og det ville absolut være ærgeligt at efterlade det kære væsen alene på cyberspace. Nu har Frode og jeg begået os på hendes egne, er det hendes tur til at komme herhen???

Amalie er en Moder jeg gerne ville Kneppe, det har hun fået at vide af mange af hendes venner efterhånden. Hun er sågar blevet sammenlignet med Anne Bancroft, skønt hun vidst blev mere end 41 år...

Efter insinueringer om incest, pædofili, hæmofili, hustru- moder- og børnevold og stærke faderbindingskriser, er har Omboo nu inviteret Frode på frokost bøf på Toldbod Bodega, dér med de flotte gardiner... For at det hele ikke skal ende i det rene "Festen" (Dogmata#1).

Det hele skal ende på en eller anden måde, hvordan aner vi endnu ikke. Omboo har anført sig som værende i et forhold til Jan Fog, men Fog har endnu ikke svaret på tiltale. Een ting er sikkert, nu skal der snart ske noget. Ellers rykker vi tilbage hertil, og bliver forhåbentligt modtaget som heltesoldater efter alle dce nye brugere vi har skaffet til.

--Daimi okt 2. 2009, 15:59 (UTC)


Ærlighedens dag redigér

Denne 2. oktober var ærlighedens dag.

 • Forsvarschefen måtte stå frem og erkende at nok et par klamphuggere i hans organisation havde plantet sort propaganda til fordel for forsvarets forsvar i en retssag.
 • Letterman havde lært af Clintons fejl og sagde sandheden om sin udenomsægteskablige forhold på CBS. Alle folk var flade af grin.
 • Marie måtte krybe til korset og indrømme at hun deler seng med Daniel Bedingfield.

Frode prøvede at tage det fattet men kunne ikke skjule sin jalousi, da han opdagede hvor meget stærkere Daniel var til den retorik, som gør Marie glad. Frode er også vild med Bedingfield men han hedder ikke Daniel til fornavn. Det er selvfølgelig hans blonderede søster Natasha men så taler vi ikke mere om det.
Men forholdet har også sine fordele. Alle madammerne mellem 40-60år, som har villet læse om Frode og Maries trængsler er begyndt at chatte med ham. Han har åbenbart opnået en hidtil ukendt status som kærlighedsguru og forløser. Dette har gjort at han har overvejet at fikse sin egen profil op med et billede af ham selv i P-vagts-uniform, da mænd i uniform aldrig går af mode...selv en McDonalds-uniform kan bruges.

Frode Fenis glæder sig nu over at Daimi er ved at nå ind til Facebooks sande potentialer: Løgn og bedrag...og står selvfølgelig til rådighed i enhver henseende.

Desuden planlægger Frode Fenis selv at komme til Maries koncert i november i sin hjemby i en oprigtig erkendelse at to så højt intelligente mennesker ville aldrig kunne leve med en så metafysisk sandhed, som at vi blev forelsket i hinanden på Facebook. Her stopper ærligheden desværre.....så kan man i kølvandet reflektere over hvordan Erik og Anni mødte hinanden...helt korrekt i en Netto-kø.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
03 okt 2009 09:16 (CET)

Nu vi er ved ærligheden:

Jes Dorph-Petersen vildledte hele Danmark ved at spille kortet: Jeg er gammel Københavnerdreng, da Obama skulle fragtes til Christiansborg. Han mente stadig at Obama var på Amager mens han kørte rundt i Sydhavnsgade på Sjællandssiden. Det er klart man undgår Sjællandsbroen som ligger ca. en lille km fra Bella-centret. Hans stakkels teknikere troede så meget på Mr. Copenhagen News at de i al hast fik produceret et skilt hvorpå der stod "Kneppelsbro" da de var ankommet til Slotsholmen. Der gik et minuts penge så var skiltet skiftet ud med "Knippelsbro" - en bro Obamas Cadillac aldrig havde sat sine ben på.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
03 okt 2009 09:37 (CET)


Log for okt 4. 2009, 07:30 (UTC) redigér

Jeg skrev til Marie og gav hende linket til den her side. Hun synes også at det har været underholdende også at kunne underholde folk og havde ikke nogle kommentar til forløbet. Hun spørger om det er Frodes dukkefører hun er blevet ven med og ja selvfølgelig. Vi er alle virkelige mennesker, som er vant til at wiki-kulturen foregår under pseudonym for at man kan have et arbejde ved siden af og skrive om hvad man lyst til i sin fritid.

Mine egen betænkeligheder er helt klart Maries private musikstil, som består af blide ord og mænd som har fået deres musikalske opdragelse i et boyband. Det kan virkelig være det der skiller vandene .................................... ja jo ja lidt Boyzone og Backstreet Boys kan man vel godt klare en gang imellem.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
04 okt 2009 09:30 (CET)

Jeg har snakket med Marie om hvad fanden der egentlig gik af hende da hun indvilligede i at være med hos os og erkendte at hun sad og manglede noget skørt i hendes liv. Det eneste jeg ikke vil fortælle det er hvorfor jeg valgte hende.....Nå, så skidt da. Da jeg i starten skulle have venner havde Omboo gødet jorden for mig. Da jeg fandt ud af at det ville se godt ud at et fantom var forlovet, opdagede jeg at man skulle vælge en at være forlovet med. Jeg så lige i min venneliste. Der var 15 mænd og to piger og jeg valgte selvfølgelig den lækreste da jeg ikke ønskede at være forlovet med Marianne Jelved. Nu kan Marie få lov at sige godnat til Real Deal hvis hun har lyst. Festen er forbi. Livet går videre og Marie er i strålende humør.

Hun bliver tildelt Merci-ordenen af Kapitelmesteren (det oss' mig). Hvorfor? Jamen det står der jo fordi hun er til.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
04 okt 2009 17:27 (CET)

Operation "2009: A Face(book) Odyssey" på let stand by redigér

Det rykker ikke rigtig længere. Jan Fog har ikke bekræftet Omboo indikering af at de var i et fast og seriøst forhold og for første gange nogensinde er der gået en dag uden nye Omboo-venner. Det har været et stunt bedre end mange professionelle (...August...) og Fiona Fremtid har været så priviligeret at stifte bekendtskab med selveste Marie Carmen Koppel og hendes noget humoristiske og poetiske side som normalt ikke vises frem i "Go' Aften Danmark". Tillykke, tillykke, tillykke, tillykke.

Omboo kom til at konfrontere Anne Herdorf med hendes medvirken i "Alle Elsker Debbie", og har også kommet til at genere andre kändizzer på sin vej mod berømmelsen. Baard Owe (hvor vi på Spademanns sagtens kunne passe ind i hans tidligere arbejdsskiver, som Carl Th. Dreyer, von Trier og Bergman) og Gyda Hansen ville ikke giftes med ham. Overraskende mange kendte har taget overvejende venligt imod Omboo og hans forsøg på at gøre sog bemærket. Resten af dem ignorede ham.

I dag modtog Omboo en besked fra den rigtige negermand som Thomas Bo så i "Festen" (Gbatokai).

--Daimi okt 6. 2009, 14:36 (UTC)


Frode siger "Mission accomplished" redigér

Frode kan bekræfte at han er laaaaaaangt inde i det private rum hos Marie og vi snakker om ting der ikke rager jer. Jeg tror faktisk at hun også er faldet for den stabile livskloge Hans-Jørgen Flemming Peter Lundin...Frodes bagmand. Det er jo faktisk ikke første gang han har taget sig af kvinder som fik ordet givet og brugte det (Fifi vores hidtidige gudinde). Samtidig chatter han stadig med kvinder mellem 40-60 som beder om løsninger på deres parforhold.
Hvad der skal ske med Frode på FB? Jaah, jeg kunne foreslå Marie at vi blev gift på Facebook, men ellers synes jeg at han går lidt i hi. Han har opfyldt sin mission: "Humor helbreder" og han har samtidig linket til en masse af sine egne Spademanns-artikler.

Til Omboo vil at sige at jeg har nok haft lettere ved at spille en rolle som ligger temmelig tæt op ad virkeligheden. Det er fedt at han så stærkt har formået at tage den romantiske tråd op men hans imago har nok stået lidt i vejen. Omboos billede er en intern Spademanns joke som man skal have været inde på sitet for at forstå. Det er lidt svært at gå ind ad en dør som en joke og tro man kan lege førsteelsker. Men alligevel..nice try - og så husk det lige flotte gallauniformer gør selv de klimakterieramte quinder våde et vist sted. Jep
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
06 okt 2009 17:09 (CET)
Og i øvrigt har Marie godkendt logbogen til forsat vederkvægelse - sikkert fordi den er så langt ude i Hampen. Jeg kunne godt se Frode og Marie i "Det du ikke vidste"-design bagefter på lyserød baggrund.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
06 okt 2009 17:17 (CET)

Jeg så titlerne igennem på denne logbogs overskrifter tidligere i dag. Det lyder som slimede tv-episoder. I har realisret noget Tom Hanks og Meg Ryan kun kunne drømme om! Naturligvis kan det blive film en dag. Med Roger Moore og Lauren Bacall i de bærende roller...

--Daimi okt 6. 2009, 15:26 (UTC)


Konerne redigér

Choice

Choice

Eksempler på hvad de uforløste koner kan sende i hoved på dig

Efter at Marie, mig og Omboo har opført vores lille Familie Journalen-roman, og Frode derefter har smækket låget på syltetøjskrukken og i stedet kører en intellektuel disput om liv og død med Marie Carmen Koppel, sender alle konerne nu underlige ting ting til Frode.

Det er dejligt at man har fået det gode desensitiveringsprogram(Kold i røven-programmet) her på Spademanns, så svaret på den her sendt som personlig besked lød således:

30px-Cquote1 svg
Nogle videoer taler for sig selv. Andre kræver en kommentar. Den her er en af dem. Hvis du fortæller mig at du er lykkelig og samtidig sender mig sådan noget L-O-R-T ukommenteret, så findes der intet andet sted end på Facebook hvor venskaber ophører brat.
30px-Cquote2 svg
Frode


Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
07 okt 2009 07:01 (CET)

Mærkværdigt... Tror du ikke bare det er een som vil imponere dig med sin humor fordi hun vidste besked om SL?

--Daimi okt 7. 2009, 10:03 (UTC)

Dig med sin store psykologiske indsigt ville sikkert vide at det er én som har følt sig defloreret hver gang hun har været i seng med farmand. Jeg har chattet med hende nogle gange. Tror selv hun var lesbisk!
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
07 okt 2009 14:33 (CET)

Så skete det desværre redigér

Pga. Frodes ordforråd var noget begrænset skete det uundgåelige. Marie fik ikke sit behov for blide ord stillet og det uundgåelige skete. Hun sagde:"Skal vi ikke være venner". Frode er nu gledet ind i hendes store ex-samling og regner med at blive til en sang.

Ikke desto mindre beholder Marie evig gudinde-status for sødere pige skal man da lede længe efter. (OK halvanden dags arbejde er i realiteten nok). Frode bliver nok ved at prale i lang tid efter her på sitet.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
07 okt 2009 16:39 (CET)

Det gør mig ondt, Frode. Men det er måske det der skal til for at komme igang herinde igen? Men det har da været så fint så fint alt sammen, også din afskedsvideo er skøn. Nu da du og MC har danset af som krigens helte ser jeg frem til nyt i LHAV m.m.

--Daimi okt 7. 2009, 15:20 (UTC)

Den går ikke Daimi. Farmand vælger selv. Kaj og Andrea med "Time to say goodbye". Gå ind og nyd den smukke og smagfulde sortie


Venneboosting redigér

Fik venneboosting programmet til at virke igår. Her bliver der virkelig trykket igennem. Sendte 150 venneansøgninger på et kvarter. Her er det sunde kritiske venner der spørger hvem jeg er. Der er det godt at have Spademanns som hurtig reference, så man bare får folk som venner. Så hvis kiksen og varulven (kurtadam:varulv på tyrkisk) er gået lidt i stå kender jeg tricket til at få Facebook Booster til at virke.
Det er jo sådan set lovlig nok. Folk kan jo bare sige nej. Det er vel sådan set også i pagt med den oprindelige målsætning, at bevise at det er på en billig baggrund når Fogh pralede med sine tolv tusinde venner.

Programmet anbefaler 50 venneansøgninger om dagen for at man ikke får et rødt skilt med spamagtig adfærd og man bliver slettet.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
20. november 2009 09:02 (CET)

Kendte bugs:

 • Hvis du får fat en version nyere end 3.5.7. er du nødt til at taste captcha ind for hver eneste bruger du vil sende en ny besked.
 • Når man har logget ind og skal i gang med at samle ID'er skal man copypaste link-adressen op i adresse-feltet da venner idag bliver vist som en iframe i en AJAX-popup hvor URL er gemt for programmet.
 • Nogle gange kommer den med fejlmeddelelse om at man ikke har logget ind når man prøver at samle ID'er.
Det kunne jo have været rart lige at kunne nøjes med at sende en besked til alle vennerne fra Spademanns-gruppen (500) hvis man ville udvikle noget Spademanns Update som Omboo/Amalie/Trussetøsen/Daimi prøvede at gøre, men så kan man jo igen diskutere om vi har noget vi vil sælge eller vi har nogle events eller konkurrencer vi vil have kørt af.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
20. november 2009 15:45 (CET)

Man må give dig - du er blevet en fænomenal Facebook-toastmaster, og det er da sikkert gavnligt for vor lille side hér. Indimellem finder jeg mig også nogle nye venner, men det er gpet lidt i stå...

Er du forresten gået fuldstændig i eet med Frode Fenis, Peter Sellers?

Ja selvfølgelig er det DaimiFornuftig tale tilrådesJeg er sgu min egenDaimisig
20 nov 2009 17:25

Det handler i al sin enkelthed om at brugerne på Spademanns lever i en pseudonym-kultur. Det er jo helt fint at man kan bruge et renomme på Spademanns til at få venner på Facebook som Frode Fenis og så få en masse fede samtaler. Først i det øjeblik at du får konkrete tilbud billige koncerter, fisse, J-Dag events, så er du nødt til at putte noget sandhed ind i din profil typisk alder og bopæl for at du også kan opnå en social effekt.

Derfor er mit råd specielt til dig Daimi at du laver i første omgang en Daimi i stedet, fordi et eller andet sted er Omboos navn knyttet til spade-mytologien og noget af en nar på Spademanns og på Facebook. Her kan du bruge din position (og delvis renomme) som admin på Spademanns. Med dit store vid indenfor kvinders psykologiske evner og formåen må man sige der er en vis efterspørgsel. Tricket består så i at selektere de folk (kvinder) man gerne vil ind og fordybe sig i, og så udlevere den rigtige profil hvor diskrepansen helst ikke skal være så forbandet stor.

Jeg synes også der er kommet mere gang i underskoven her på det sidste.

Jeg har kun en masse godt at sige om Facebook dvs. at min egen indgang til hele projektet skyldtes at jeg var en FB-analfabet på min egen profil....og ja jeg snakker stadig med Marie i konsultationsværelset. Er stolt af at have hevet hende op at noget af et bombekrater. Med en blanding af humor og vid - ikke noget terapi. Men det må I ikke sige til nogen.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
21. november 2009 11:15 (CET)

Personligt orker jeg nu altså ikke til at skulle lege Bruger:Daimi på Faceb. og manipulere kvinder som en anden Lars Trier.

Du har jo tydeligvis jern i pejsen derinde, så jeg går ikke ud fra det er et problem at Jeg blot dukker op som din Philip Baker Hall-rolle-agtige far indimellem. Amelie er forresten blevet genoplivet nu

Ja selvfølgelig er det DaimiFornuftig tale tilrådesJeg er sgu min egenDaimisig
21 nov 2009 16:36
Jeg synes det er for åndssvagt at spilde sit talent på skuespil når man har en reel mulighed for at mænge sig med eliten på en billig baggrund. Jeg har spillet skuespil. Jeg tager stikkene hjem fordi jeg ligesom her altid svarer folk når de spørger mig om noget. Hvad så når du skriver du kommer til et arrangement, skal jeg så lede efter en skaldet rødmosset mand eller en anorektisk smatso.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
21. november 2009 17:08 (CET)


Dialog
Saksede lige den her som illustration til det foregående. Det morsomme er at manden jo ikke bliver ret meget klogere på hvem fa'n jeg er i virkeligheden.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
21. november 2009 18:24 (CET)

Du narrer flere end du aner med din veltalenhed tror jeg. Efter mit, og senere dit, indtog på Facebook suggesterer Google selv Omboo Hankvald og Frode Fenis når man skal til at taste navnene ind.

Hvis du bare dukker op i Go' Aften, Danmark indimellem i meningspanel med Jimmy Lyngvild, B.S. (hvis han ikke bestræber sig på at blive kendt, hvorfor tager han så helt fra Esbjerg for at medvirke? Medieluder!) og Lene Maria Christensen. Så skal Spademanns og F.F. nok blive landskendte... Men er det det som vi vil have?

Ja selvfølgelig er det DaimiFornuftig tale tilrådesJeg er sgu min egenDaimisig
21 nov 2009 18:43
Nej helt klart. Vi er et kunstnerkollektiv som ønsker at tiltrække skribenter ligesom os selv - bæltefikserede underdogs som har fundet et hul ud i mediestrømmen. Vores kampagner er for sjov og tjener til at forstærke vores profilering ikke i forhold til offentligheden men lige netop til den målgruppe. Mht. Google kan jeg se at alle min "ben" rundt omkring i verdenen virkelig sparker røv. Frode har s'gu været bedre til at brande sig selv sammenlignet med Rigmor fra Vedbæk.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
21. november 2009 19:04 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.