FANDOM


--Funnyjohnny mar 28. 2010, 14:21 (UTC)
Forum: Indeks > Lossepladsen > 1. april

2011 redigér

Jeg vil her i al stilfærdighed starte 1. april debatten, som jo også er et demokratisk foretagende - ihvertfald i idefasen. Jeg havde mest lyst til bare at bruge New Wikia layout, som nok er noget af det grimmeste og tarveligste jeg har set. Men den er for indforstået for udenforstående.

Hvad har vi lavet so far

Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
27. marts 2011 12:32 (CET)

Det er jo en svær opgave at tage røven på spademanns læserer, som efterhånden er vant til lidt af hvert. Min pitch på en 1 april happening kunne være

  1. Spademanns er blevet hacket af kinesiske hackere, som i stedet har sat et kinesisk flag med formand Mao og en masse fornærmelser mod vesten, pågældende hjemmeside og den enkelte bruger.
  2. Amerikansk selskab har købt domænet og gennemkommercialiseret det til det ulidelige.
  3. Amerikansk selskab har købt domænet og indført brugerbetaling pr efterkrav. :-) --Gadagong Gadagong mar 27. 2011, 17:04 (UTC)
Ja man kunne vel bare smide en webshop på forsiden eller lave Nordkoreas første Uncyclopedia. Eller et eller andet til at understrege adminernes tendens mod selvfedhed, så man skal cleares først og skrive en prøveartikel på mindst 6.000 karakter før man får adgang til de hellige haller. Det kunne vi iøvrigt godt tænke os skete i virkeligheden.... :-)
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
27. marts 2011 21:08 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.