FANDOM


Studerendelokum

Man kan jo selvfølgelig også bare gøre som denne unge ingeniørstuderende...få udnyttet situationen til at få gjort sit studium færdigt

Forstoppelse er fæces klumpet sammen i den nedre tyktarm lige før der hvor endetarmen starter og forhindrer den naturlige eskrementering i at forløbe glat og gnidningsløs. I slemme tilfælde kan forstoppelse være dødelig da tarmindholdet til stopper mavesæk og spiserør og forhindrer åndedrættet. Man bliver med andre ord kvalt

Man har set tilfælde af mennesker der var så fulde af lort, at det meste til sidst kom ud af munden på dem inden de udåndede.

Mini-guide til kronisk forstoppelse redigér

Nu er det jo ikke alle som kender en professionel kloakmester og vagtlægen tager alligevel bare en gummihandske på og jager fingeren op i røven på én. Hvis du f.eks. har været på Roskilde Festival en uges tid uden ulejlige dig selv med st stå i kø ved latrinerne, kommer du hjem og mærker den hårde forstoppelse, som truer. Her nytter det ikke at tage afføringsmidler såsom amerikansk olie e. lign...Der må hårdere midler til!

Man tager..redigér

  • ...en pakke store sugerør
    eller bruger det ene man havde i cola'en fra burgerbaren.

og så begynder man lige så stille og panikløst at lette afføringsvejen ved at stikke sugerørene op én efter én og derefter kasserer man dem. På et eller andet tidspunkt er selve forstoppelsen så tilpas undermineret at de peristaltiske bevægelser starter påny og man kan nu genstarte afføringen som regel med lidt besvær.

Pas på hvis du er gravid da denne metode ved navigationsproblemer kan skade fostret alvorligt.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.