DitteO.jpg Ditte Okman Undskyld, jeg vidste ikke at facebook blev læst af folk i lavindkomstgrupperne. Jeg ved at min arbejdsgiver snart ansætter nogle eksperter i Facebook, så det her aldrig sker igen.
ons. kl. 19.49 · Tilføj kommentar · Synes godt om

DitteO.jpg Ditte Okman Jeg ved godt du kun er kioskmedarbejder. Nu må du gerne sige "Get yourself a life" til mig når jeg besøger dig for vi er da stadig venner, ikk ?1
ons. kl. 20.10 · Tilføj kommentar · Synes godt om

DitteO.jpg Ditte Okman Nu hvor jeg tænker over det kan jeg jo ikke rigtig se hvad jeg har at undskylde. Du er jo et fucking undermenneske som står og distribuerer dit livspostulat sammen med smøgerne og kondomerne.
tor. kl. 8.21 · Tilføj kommentar · Synes godt om

DitteO.jpg Ditte Okman Nu er jeg ikke ligefrem vant til at sige undskyld. Kunne du tænke dig at få min nye bodum-stempelkande som en slags kompensation.
tor. kl. 15.16 · Tilføj kommentar · Synes godt om

DitteO.jpg Ditte Okman Hallo hvorfor har mine venner på Facebook forladt mig? Kan I så komme tilbage...
tor. kl. 15.19 · Tilføj kommentar · Synes godt om

DitteO.jpg Ditte Okman Nej det kan da ikke være rigtigt bare fordi sådan en slimsæk stod og kævlede løs og jeg hvis nok havde PMS at jeg skal straffes så hårdt. Hvad med min gamle Alcatel-telefon???
tor. kl. 15.22 · Tilføj kommentar · Synes godt om

DitteO.jpg Ditte Okman Hva' fanden er det for en kiosk. Spademann er udsolgt! Det er garanteret soen der har haft tyndskid igen og brugt hele leksikonnet.
tor. kl. 22.44 · Tilføj kommentar · Synes godt om

DitteO.jpg Ditte Okman Vi vil se dine patter sweetie
lør. kl. 14.31 · Tilføj kommentar · Synes godt om

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.