Spademanns…

Redigerer

Forlisinstitutionen

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
   
   
'''Forlisinstitutionen''' (ofte fejlagtigt omtalt som "''Forligsinstitutionen''", med '''G''', som i "''Rige''") er et danskejet, nationalt [[sort hul]] til permanent afskaffelse af offentlige midler. ''Forlisinstitutionen'' blev oprettet i [[1910]], med henblik på at mægle mellem de griske hunde fra [[Kapitalisme|Dansk Arbejdsgiverforening]] og de fordrukne masser fra [[Proletar|Fagbevægelsen]]. Tanken var, at en 3. - uvildig - part kunne forhindrer masseoptøjer, voldelige demonstrationer, arbejdsrelateret terror, [[generalstrejke]]r og andre beundringsværdige hyggekonflikter.
+
'''Forlisinstitutionen''' (ofte fejlagtigt omtalt som "''Forligsinstitutionen''", med '''G''', som i "''Rige''") er et danskejet, nationalt sort hul til permanent afskaffelse af offentlige midler. Forlisinstitutionen blev oprettet i [[1910]], med henblik på at mægle mellem de griske hunde fra [[Kapitalisme|Dansk Arbejdsgiverforening]] og de fordrukne masser fra [[Proletar|Fagbevægelsen]]. Tanken var, at en 3. - uvildig - part kunne forhindrer masseoptøjer, voldelige demonstrationer, arbejdsrelateret terror, [[generalstrejke]]r og andre beundringsværdige hyggekonflikter.
==Overenskomstforhandlinger==
+
En gang imellem, når alle keder sig, bliver der afholdt overenskomstforhandlinger mellem arbejdsgivere og -tagere på Sankt Annæ Plads 5A i København. Så møder der delegationer op fra begge parter, og pressen indfinder sig i horder og filmer de 150 sygeplejersker, sosu'er og pensionerede tillidsmænd, der står med præfabrikere plakater, der forlanger <s>gårdmand Bjørn ud af Indokina</s> mere i løn og betalt barsel, ferie og fritid. Alle de medvirkende lader som om, de er meget indignerede og journalisterne fortæller om "natlige dramaer" og "nervepirrende forhandlinger", selv om der i virkeligheden ikke sker en skid. Til sidst ophøjer forligsmanden (der som regel er en kvinde) et mæglingsforslag til lov, og så er der fred indtil det bliver agurketid igen.
 
 
==Eksempler hvor formålet lykkedes, og hvor eksistensberettigelsen dermed er udført==
 
==Eksempler hvor formålet lykkedes, og hvor eksistensberettigelsen dermed er udført==
  +
  +
  +
  +
   
   
 
<center><big><big><big>'''ERROR 404 - PAGE NOT FOUND'''</big></big></big></center>
 
<center><big><big><big>'''ERROR 404 - PAGE NOT FOUND'''</big></big></big></center>
  +
  +
  +
  +
   
   
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop