FANDOM


Mandril Hjernesugende Mandril
En Hjernesugende Mandril sidder på denne artikel.
Vi anbefaler dig straks at begynde at redigere eller forberede dig på at få din hjerne suget ud. Det er dit valg!
(se her for instruktioner)


Har du nogen sinde siddet med en bog i hånden og tænkt: "Hold kæft, hvor er den kedelig" - hvorefter du har haft lyst til at finde forfatteren og kaste en masse rådne træer efter ham? Det tror jeg nok, vi alle sammen har. Men bedst som du er ved at lægge en plan for den mest smertefulde måde at smadre forfatteren på med rådne træer, går din plan i vasken, fordi du ikke ved, hvad en forfatter lige er, og hvor du skal finde ham. Det har jeg været igennem mange gange, så jeg har sat mig for at finde et svar.

Ser du: Når du går ned i en butik og bruger din optjente formue på en åndssvag bog (hvilket du fortryder højt og helligt senere), er bogen ikke bare fløjet ind i butikken og op på hylden, ligesom vi ser det i f.eks. filmen Harry Potter og i den småperverse tv-serie Teletubbies. Nej, bogen bliver først skrevet af den såkaldte forfatter (ham vil vi høre mere om senere), hvorefter han (det er altid en han) spørger boghandleren, om han (også altid en han) gider at sælge hans bog. Boghandleren siger nej på grund af bogens ringe kvalitet. Forfatteren går derefter til plan B og går i seng med boghandleren og så havner den på hylden, hvor mange folk spilder deres penge. Så simpelt er det!

Hvad er den der forfatter så egentlig? Jo, ser du: En forfatter er ham, der skriver bogen. Der er mange rygter om forfattere, men som forbruger bliver du nødt til at kunne finde hoved og hale i, hvad der er rygter og hvad der er sandhed.

Som f.eks. rygtet om, at forfattere er kærlige folk med en god sans for, hvad der kan underholde folk. Det er falsk.

Det er rygter som disse, du skal være hurtig til at gengælde, mens andre rygter, som at forfattere ingen sjæl har, eller at forfatterenes forfader stammer fra Tadsjikistan derimod er sande!.

Lagde I mærke til, at jeg sagde forfader? Alle forfattere er fra samme familie! Nå, men udover det så er en hurtig definition på en forfatter en person uden liv, sjæl og følelser, der skriver ting til offentligheden. Disse "ting" kan være bøger, aviser, tegneserier, artikler m.m...


Forfatteren af denne artikel er desværre lige gået ned med depression, eftersom han fandt ud af, at han selv var forfatter.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.