FANDOM


Harrison-ford(1)

Her er ham som bygger alle Ford biler... Sammen med en masse wookievenner, derfor er det en guddommelig måde at transportere sig rundt på...

Ford (udtales "ford") er et prægtigt bilmærke fra US & A, som i dag bliver licensproduceret i en del lande omkring i Verden.

Nogle mennesker har det det indtryk, at det kun er gamle mennesker og brian-typer som vælger dette mærke, MEN DET ER LØGN! Faktisk har de lavet mange dejlige biler som ingen kender, og derfor tror at de ved bedre, ofte ved at pege på VW, primært fordi de har fine reklamer og en golfbil, som de kun har råd til hvis den er fra 1985 og på gule plader[1]

30px-Cquote1 svg Ford - Das Auto 30px-Cquote2 svg
Ford's slogan


Fede ting ved en Fordredigér

Harrisson Ford
Fairlane

Ford Fairlane

Ford er et så fedt mærke, at sågar politiet kører rundt i deres biler. Det gør de fordi Ford er hurtigere end alle andre biler. Tilsammen. Specielt en Ford Ka, som er verdens bedste bil foran Bugatti Supersport.

Legendariske Fordmodellerredigér

  • Bugatti 8L W16 = 1200HK
  • Ford Ka 1.3 60.000HK.[2][3][4]
  • FordI
  • FordEL
  • FordRING

Andre fordele[5]redigér

Den sejeste Rock'n Roll detektiv hedder Ford. Ford Fairlaine for at være helt nøjagtig. Du må indrømme at du ikke har set filmen, men den er faktisk værd at more sig lidt over.

Se ogsåredigér

Noterredigér

  1. Alt dette fordi de ikke har råd til at spille rigtig golf. Disse personer bor i Nordjylland, hovedsageligt Ålestrup og bruger tiden på stoffer og halbal.
  2. Dermed er en Ford Ka 58.200 hestekræfter bedre end en dum Bugatti...
  3. Indrømmet! Scorepotentialet er ikke stort i en Ford Ka, og hvis I endelig ender nøgne på bagsædet i en Ford Ka, så skal I formodentlig skæres fri.
  4. En Bugatti derimod har ikke bagsæder!
  5. Indrømmet! Den var ringe!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.