FANDOM


Orphan

Den unge Damien Thorn her, blev forældreløs i 1970erne. Det endte grimt[1].

Forældreløs er noget man er, hvis man er under 18 år, og ikke har nogle forældre. Hvis de bare er almindeligt fraværende, er man ikke forældreløs, men derimod udsat for omsorgssvigt. Er man over 18 år, er man bare voksen og uheldig. Forældreløse kommer i sagens natur kun i to former: de kan være farvede, og er som sådan nogle arme stakler, der efterlades i rendestenen, uden mad og tøj, og kan kun vente på, at UNICEF eller Børnefonden kommer og glor på dem igennem et kamera, i stedet for at stikke dem en brødskorpe og et knus.

Hvis de er hvide, er forældreløse altid morderiske, ondsindede, uimodtagelige overfor fornuft og totalt udenfor pædagogisk rækkevidde. Enkelte af dem, kan vise sig at være de fødte troldmænd, men husk venligst på, at "Harry Potter" er et stykke fiktion

Se ogsåredigér

Noterredigér

  1. Hvis navnet ikke siger dig noget, kan vi eksklusivt berette, at Damien fik praktisk talt hele sin omgangskreds myrdet, inkl. de eneste to der kunne lide ham - hans fætter, og dennes stedmoder. Til gengæld gik det bedre som voksen: Damien blev både hovedrig, USA'sk ambassadør til The Court of Saint James, samt den eneste i historien der har haft succes med at gøre en kvinde gravid analt.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.