FANDOM


Spilkonceptredigér

Football Manager er et nyt og billigt alternativ til Crack.
I de fleste tilfælde kan det heldigvis også medfører skilsmisse, hvis offeret (mand) har indgået en aftale med djævelen, solgt sin sjæl og/eller fået skåret sine nosser af og lagt dem i de dybeste afgrunde af helvede.

Kort sagt er Football Manager et fodbold pc-spil, hvor du kan sidde for dig selv, mens du leger en Fodbold Manager. Du kan bl.a købe og sælge spillere, hvilket også minder forurolignende meget om datidens slavemarked.

Praktisk anvendelseredigér

Efter en årrække, hvor du har spillet tilpas meget Football Manager, er du fuldt uddannet og kvalificeret som træner og manager op til og med Superligaen. Du har jo ved utallige spil gennem årene bevist, at du er i stand til at vinde ligaen, og at få økonomien til at blomstre.
Hvis du kan her - med den super-realistiske simulation - så kan du også selvfølgelig også i virkeligheden! Det kan du så forsøge at bevise, ved at argumentere helt vildt i SSO Skakten. Dog har der været forsøg på snyd. Tidligere landstræner Morten Olsen snød sig, til sin post, ved hjælp af programmet CheatEngine, lavet af en eller anden svensker kaldet GeoHot.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.