FANDOM


Preacher

Her ses Michael fra Amnesty International - han mener at du skal give din livsopsparing væk til fremmede.

Indrøm det, du kender situationen: man går og passer sig selv, sine tømmermænd og den halve rullekebab der klistrer til skjorten. Man drejer ned forbi Købmanden på hjørnet og bevæger sig ned af nærmeste gå-gade, og dér står de, i antal som en folkevandring af bibelske dimensioner - Folk der præker, selvom man siger de skal gå væk. Og nej, de går fandemde ikke væk!" Prøver man at gå høfligt udenom - BANG, så render man ind i sætningen "Har du et øjeblik?" Og selvom man siger "Nej, sgu" så klæber skiderikken til dig som en Gold Digger til Donald Trump.

Uventet Hjælpredigér

Til alt held kan vi her på Spademanns Leksikon hjælpe dig til at genkende den specifikke organisation på lang afstand, og dermed vide præcis hvad du bør gøre hvis når de kaster sig frådende over dig.


Religiøse Fanatikere
Du kender dem som "Jehovas Vidner", "Hare Krishnaer" og "Faderhuset", og de vil skiftevis redde dig fra juleaften, ødelægge dine trommehinder med lortemusik og spærre din kusine fra Ungdomshuset inde. Et smart trick: Hvis nogle står på afstand med skilte med ord som Sandheden, er det Jehovas Vidner. Har de grimme, misfarvede bomuldskjoler er det Hare Krishnaer, og hvis de går rundt i brudekjoler og militærstøvler er de fucked up Faderhus-medlemmer.


Indsamlere
Også kaldet "Facere" efter det fæces man tænker på når man møder dem. Det er offest folk først i 20erne med ens jakker og/eller skilte om halsen der stormer frem og forlanger at du skriver under på at du er et dårligt menneske. De er lette at genkende, og skifter aldrig attitude.
  • direkte imod dem, og hav et knusende svar klar. Siger de "'Er du ikke enig i, at tortur er forkert?", skal du blot svare "Absolut nej! Var det ikke for briternes omfattende tortur i 70erne, ville IRA have bombet langt flere steder." Udvid gerne med lignende beretninger om 2. Verdenskrig, Krigen i Irak og terrorister generelt.


Veganere
Disse er en kende mere sjældne, men langt værre at møde. De står med deres selvfede ansigter og en tro på at mennesket er på samme placering i fødekæden som høns. De kan kendes på enten at være klædt på som om de skal på bjergvandring (uanset årstid) eller som om de har tømt et overskudslager i Thy-lejren.
  • Hvis du møder en kvinde der præker, så mind hende om at størstedelen af slagte-dyrene aldrig ville have levet hvis det ikke var for Danish Crown, at mennesker ikke producerer tilstrækkeligt med B12-vitamin og at folk med visse blodtyper dræber børn hvis de ikke spiser animalske produkter under graviditet. Hvis du møder en mand derimod, skal du blot byde ham en bøf og en bajer - veganer-mænd er håbløst i mad-underskud af frygt for deres damer.


Din mor
Desværre. Her må man bare høre efter eller gemme sig mentalt i sit eget lille Paradis, mens ordflommen raser.

Se ogsåredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.