FANDOM


Fokusgruppen redigér

Hvad synes du? Skal denne soap dræbes før den er kommet i gang. Eller har "Det du ikke vidste" en fremtid hos den kræsne læser på Spademanns Leksikon.

Hvad synes du om første afsnit af "Det du ikke vidste?"
 
3
 
4
 
3
 
1
 
2
 

Denne afstemning blev oprettet 10:02 nov 16. 2008. Indtil videre har kun 13 mistet sin stemme.


Andet afsnit redigér

Andet afsnit kommer til at handle om Angela der blev sendt hjem med en krukke vaseline i hånden i forsøget på at bage på Xaxel. Hun blev i første afsnit fremstillet som rimelig intrigant. Skal hun have mulighed for at udvikle sig? Prøv at sætte din stemme det sted der kommer tættest på.

Hvordan er Angelas karakter i "Det du ikke vidste"?
 
6
 
0
 
2
 

Denne afstemning blev oprettet 12:36 nov 20. 2008. Indtil videre har kun 8 mistet sin stemme.

Tredie afsnit redigér

Første og andet afsnit handlede mest om folks fantasier og idealiseringer. Nu må den barske virkelighed da snart holde sit indtog. Syndikatet er sammenslutningen af "de stærke", som kræver noget af det næste par, som er ?

Hvis der er nogen som har en god Gunnar Frøberg-sætning til næste afsnit. Skriv den på diskussionen.

Fjerde afsnit redigér

Tredie afsnit var svær da det åbenbart var sværere at bevæge sig i det mandlige rum. Målet var at Ataliskans bifile tendenser skulle helbredes, men må han ikke mere gå i sauna eller hvad?! Men han blev selvfølgelig reddet på målstregen.

Næste afsnit må nødvendigvist rives ud af det lettere småborgerlige fims som breder sig. Der må lidt mere Tarantino over det selvom det også dér ender i sorte jakkesæt.

Den smukke Nike nåede at vokse temmelig meget i løbet af kort tid. På billedet kan man ikke rigtig se om det er Dean eller Sika, som er ved at voldtage Nike. Har Dean mon tatoveret noget på hende eller hvad. Sika virker lidt uspændende.

Vi må jo nok til Bonny og Blake. Skal hun på samme slags afvænningskur som Ataliskan, så hun ikke ender som en shemale. Jeg tror ikke det er Blake som skal finde ind til hendes feminine sider. Måske en Xaxel, han har ihvertfald styrken .... eller måske Rikash

Dette er ikke et enmandsprojekt men reglerne for at skrive med er at

  • Du skal selv føre de personer du har valgt fra start til mål
  • Du starter med en linie som på et tidspunkt indgår i afsnittet
  • Det handler om mænd og kvinders parforhold

Kom med en god linie til næste afsnit. Indtil nu er alt hevet ud af den blå luft og fjernsynet.--Frode Fenis 24. jan 2009, 22:46 (UTC)

Uha, jeg har allerede vovet mig ud på dybt vand da jeg ikke aner hvordan S/M'ere går på møntvask sammen.

Atom2 FRODE FENIS (diskussion)(hits)
04 mar 2009 21:15


Puha. Det kører ikke rigtigt. Jeg har fået min Tarantino-start med usædelig tale og peverse dialoger på møntvasken. Men sådan som tingene ser ud nu kan Blake ikke ændre på en skid så længe han er afhængig af Bonnies dominans. Deres forhold er også meget snævert. Hvis der kommer andre personer ind (kvinder ind) vil Bonnie afvise dem med det samme hvis de kommer for tæt på. Ideen om at køre hermafrodit-operationen igennem med Jørn Ege som kirurg ligger forbandet lige til højrebenet men så skulle Blake begynde at elske tanken om at blive røstepulset en gang imellem. Hvad gør jeg?

Atom2 FRODE FENIS (diskussion)(hits)
06 mar 2009 17:37


Femte afsnit redigér

Bonnie og Blake blev så svær at den måske skulle have været komedie. Det var svært at rykke på Bonnie fordi hun vidste hun hele tiden kunne undertrykke Blake og slippe godt fra det. Ikke noget nemesis her. Det var som om at Xaxel ikke hørte hjemme i deres univers. Som man kunne se var der mere kød på Nike og Sika, da deres fællesnævner hedder pels - et fetichistisk forhold som er meget nydeligt på overfladen, mens som også rummer stærke indre spændinger. Det kan godt være at Nike er overbevist pelsoman længere.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
19 jul 2009 09:52 (CET)
Denne her udviklede sig helt planmæssigt. Når man kalder noget guddommeligt fra starten står det for fald eller ihvertfald til afprøvning. Nikes egen ærekærlighed og den morbide bilsælgerske var konflikten og overraskelsesmomentet var at bilsælgersken ikke voldelig men bare praktisk. Alt i alt en hyldest til bilsælger-faget.
Frode Frode Fenis (diskussion)(hits)
01 sep 2009 20:51 (CET)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.