FANDOM


Fodnotepolitikken[1] opstod i 1980'erne[2], da Danmark[3] var regeret af en mindretalsregering.[4] [5]

Fodnoter redigér

  1. Denne gik ud på at alle vigtige beslutninger blev skrevet i lovforslagenes fodnoter, som ingen alligevel gad læse, hvorfor regeringen kunne bestemme alt enevældigt, og folk først fandt ud af hvad der i virkeligheden gik for sig når loven var trådt i kraft.
    Én af fodnoterne kundgjorde således at udenrigsministeren, der dengang var Johnny Reimar, mindst skulle have én ny plasticoperation af næsen hver uge, en skik som Michael Jackson senere har valgt at følge til punkt og prikke.
  2. Dette var nu et skønt årti. Det startede med Limahl og sluttede med Roxette - større kan et årti simpelthen ikke blive. Det var også årtiet hvor nørder ud over at læse bøger nu også kunne begynde at spille terningespil derhjemme, endda med terninger med op til 20 sider (er naturligvis udvidet mange gange sidenhen - det er jo nørder vi snakker om), og mod slutningen af årtiet begyndte de også at spille udendørs, hvorfor deres blege hud for første gang i årtusinder blev ramt af sollys, hvilket hurtigt resulterede i at de camouflerede sig bag ringbrynjer og mors aflagte kjoler, og sidenhen endvidere latex, der som bekendt er et meget overset materiale i beklædningsindustrien. Her kan "Underworld" -filmene klart anbefales. Strammere bliver det ikke.
  3. Lille land grundlagt af Dan Brown og Mark Twain. Det meste der foregår i det er derfor pure opspind af stærkt gådefulde intriger med et satirisk islæt
  4. Altså en regering bestående af små tal. Pi og Lille My var æresmedlemmer.
  5. Er der nogen, der har set mit fodnotespapir?
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.