FANDOM


Fnuggi

Fig. 1. Fnuggi var lidt af en organisator og satte sig i respekt hos sine medkæledyr.

Hjemmesko

Fnuggi boede i Kajs venstre hjemmesko.

Fnuggi1

Fig. 2. Det ulyksalige øjeblik, hvor Fnuggi forvilder sig ned i blenderen. Billedet er en smule mørkt, fordi Kaj endnu ikke har tændt på kontakten.[1]

Fnuggi3

Fig. 3. Her ser vi så resultatet: Kattemix! Smager dejligt, og en fint stor killing kan fås for en 50'er. Det er næsten billigere end kylling og lige så nærende.

Fnuggi (1978-1979) var en kat. Så er det sagt. Uden at være fordømmende. Bare en kat. Med et stort organisationstalent (se fig. 1) og en nysgerrighed, der fik den til at undersøge ting indefra (se fig. 2).

Fnuggis tidlige livredigér

Fnuggi blev født en varm aprilsdag i 1978, som tredje killing ud af fire. Moderen, Gyda Larsens beskidte mis, Puttefis, var en hårdt prøvet kat, der ofte gav sig i lag med kvarterets mange hankatte. Og så skal det jo gå galt. Ude af stand til at forsørge sine killinger, gav Puttefis sig af med ungerne til Inges Kattehjem, hvor hun stillede dem uden for døren i en plasticpose med et lønligt håb om, at de rare kattedamer ville tage sig at hendes afkom. Selv forsvandt Puttefis tilbage til baggårdene, hvor den fortsatte sin heftige kopulering, der nu også omfattede mindre hunde.

Kattehjemmetredigér

Da Inge kom ud den fatale morgen for at hente sin morgenbitter og to kryddere, jokkede hun straks på plasticposen, hvorved Fnuggi blev enebarn. Ømt tog hun Fnuggi til sig og kylede den kærligt ind i papegøjeburet, hvor den de næste to måneder blev forsørget af Polle, der fodrede den med papegøjemad og lopper.

Et kærligt hjemredigér

30px-Cquote1 svg Åh! Fnuggi, Fnuggi, Fnuggi 30px-Cquote2 svg
Kaj danser en festlig aften med Fnuggi[2]

Fnuggi blev den 4. august 1978 købt for seks bajere af Kaj Windårskæv, der manglede noget at tørre køkkenbordet af med. Den voksede op i Kaj's kærlige hjem og lærte snart at gebærde sig mellem tomme flasker og fyldte askebægre[3]. Kaj var glad for sin kat, som han omtalte som pissekatten, hvilket vi er helt sikre på, var ment i spøg. Men ak. Snart udkom Curiosity killed the Cat's første album, og Fnuggi tog unoderne til sig.

Den 3. februar 1979 var det slut. Fnuggi fik rodet sig ned i Kaj's blender, som han havde fundet på genbrugspladsen. Kaj så straks det morsomme i situationen og ville tage et billede. Han tændte på stikkontakten for at få lidt bedre lys, men dette aktiverede blenderen. Der findes fire-fem billeder i privateje at de næste grufulde tyve sekunder, men Kaj har modsat sig offentliggørelse, da han gerne vil bevare sin anonymitet.

Nå, skaden var sket, så Kaj kunne ligeså godt få det bedste ud af det. Hermed opfandt han retten kattemix.

Kattemixredigér

  • Man tager en kat, i størrelsen sådan cirka stor killing[4], og blender den.
  • Serveres med frisk flute og sæsonens salat.
  • Velbekomme!

Potenoter redigér

  1. Fotoet er i virkeligheden et modelfoto af Kat-Moss. Kat-Moss levede et lykkeligt liv, blev udelukkende fodret med økologiske mus under oplæsning af sit eget eksemplar af Katekismus og døde en naturlig død i en alder at 18 år
  2. til musik af Søren Kragh-Jacobsen
  3. Sundhedsstyrelsen påbajer, at rygning er skadeligt for din mis
  4. Da Kaj ikke brød sig om hår i maden opfandt han det senere så populære koncept barberet mis
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.