FANDOMFlyvemaskiner er sexede!

Flyvemaskinerredigér

"BOMBERNE FALDER!" ~Polen, om tyske flyvemaskiner.

Flyvemaskiner eller fly, er kendt for deres aerodynamiske vinger og deres høje lufthastighed.

Flyvemaskiner bliver brugt til at fragte alt fra håndgranater til Ulf Pilgaard.

Man siger at flvemaskiner er den mest sikre måde for transport. Selvom ingen i virkeligheden tror på det.

Hvordan kan det være sikkert at flyve i en madpakke højt oppe i luften med 10 kilometer ned? Og med 900 kilometer i timen?

En flyvemaskine kan også blive beskrevet som, en meteor med en pilot bag rettet.

Vingerredigér

Vinger er en form for pind der er aerodynamisk, hvilket kan få vingerne til at løfte enorme masser, som for eksempel Bomber, Mennesker, Flagstænger, Biler, og Sønderjyder. Vingens unikke form er kendt som Ølvommen, da den er flad på bagsiden og har en vom på oversiden.

How-does-an-aircraft-fly

Her kan man se hvordan at luften over vingen tager en længere vej end under vingen.Vinger virker på grund af dens unikke form, vilket skaber et undertryk på oversiden og et overtryk på undersiden af vingen. Men for at denne process kan fungere kræver det at der kommer nok luft imod vingerne, vilket kan gøres med en motor, for at få fart på.Historieredigér

Flyvemaskinen blev opfundet i 1903 da en fransk videnskabsmand fandt ud af man kunne folde et stykke A4 Papir, så det kunne blive i luften uden at falde ned. Derefter eksperimenterede han med disse ting som alle midslykkeds, hel stægte grise, bacon skiver, syltede arguker, casino poletter, fjernsyn, vaskemaskiner, og fugle (Denne var sucessfuld) Han fandt ud af at vingerne havde noget med det at gøre. Fordi de kun kunne løfte en hvis vægt. Derfor droppede han idèen om flyvende bacon skiver.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.