FANDOM


Don ø

Don Ø, der lige har opdaget en hemmelig Stasi-agent

Flemming Ammentorp Østergaard Udtales "Flæming Aahmænthorp Østersgaard" (født 31. oktober 1943 i Skovshoved) er formand for bestyrelsen i Parken Sport & Containment A/S. Han er blandt andet gift med Inge og har femlingerne Peter og de andre kopier.

Don Øredigér

Flemming Østergaard kendes hos CIA, KGB, SäPo, PET, Stasi og andre mere smidige medier som "Don Ø", hvilket referere til hans familiære måde at drive virksomhed på. Således kan en fodboldspiller, der har sovet over sig til træning, godt vågne op og finde et overskåret fodboldstadion i fodenden af sin seng, hvilket er mest irriterende grundet de mange fulde fodboldfans, der forgæves søger mod fadølbaren og toiletterne, der selvfølgelig ligger på den anden halvdel. Da det tager pænt lang tid at rense gulvtæpper, tapet og potteplanter for urin og fadøl, sover fodboldspillerne under Don Ø sjældent over sig.

Don Ø er desuden bredt respekteret i danske homokredse, og har bl.a. skrevet bestselleren "Homo, kend din krop". Han danner til daglig par med FCK-målmanden Jesper Christiansen.

Flemming Østergaard er kendt. Ingen tvivl om det. Ikke desto mindre hader han, at være kendt. Så meget, at han ikke er bleg for at fortælle det til tv, presse, i bøger og undertiden også til sin egen familie. Men som han selv siger det, så handler det om "management" og "synergier" (nogle fine ord, han har læst i en weekendavis), og derfor stiller han modvilligt op til diverse interviews i medierne, reklamefilm, familiequizzer på tv samt som Lucia-brud - men kun hvis der er pressefotografer til stede.

Erhvervskarriereredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.