Spademanns Leksikon

Her bliver Marilyn Monroe smittet mens Tom Ewell passiv står og ser på ?! (sikken tamp...)

30px-Cquote1 svg.png Jeg kendte en tøs på 13 år. Hun gav mig fladlus. "Den søde kløe" kaldte hun det. 30px-Cquote2 svg.png
Anton Wittorf


Fnatmider og fladlus er bittesmå insekter, som holder til hvor der er fugtigt og varmt. De er mobilt anlagte og flytter gerne fra person til person, når afstanden er kort nok. Det vil som regel sige under sexakten eller når hende den fede naturist tager linje 5 og maser hele sit underliv ind i knolden på dig, når hun presser sig ned bagest i bussen.

Fladlus er også den bonus du får, når din vandrende pind er blevet luftet til julefrokosten.

Fnatmide![]

Fnatmider er bare en halv millimeter store, fordi de ikke fik nok at spise som børn. De blev straks sendt ud og bolle med deres søskende.

Man kan lige akkurat se dem med det blotte øje, hvis man går meget tæt på. Tættere på. Ja, tættere. Tættere... HA! Der fik du lige fnat, hva'! Ha, ha! Nu er det din fnatmide! Forstod du den? Din fnatmide, åhrhåhåhå! .. Æhæmmm... De borer sig lige ind under huden og lægger 2-3 fritgående æg[1] i døgnet.

Ungerne kravler ud af ægget, ud på huden og parrer sig lystigt med sine søskende. Når hunfnatmiden så har fået hvad hun har godt af, den bitch, skodder hun lagkagen og kravler ind under fissen igen og lægger æg, så vi også har til i morgen.

40pxKlumme.png
Irritationssituation
For den fnatmidebefængte opleves hele situationen på en eller anden måde som irriterende, kløende, eksemfyldt og skamfuld. Derfor bliver man behandlet med en speciel creme; En glidecreme. Ideen er så, at fnatmiderne skal glide lige så stille ned af ballerne og ud i lokummet. Den seneste evolutionære udvikling har dog bevirket, at fnatmiderne har taget glidecremen til sig og benytter den i deres lagkage perversioner.

Fnatmider gemmer sig gerne i lagner og frækt undertøj og er næsten ikke til at drive ud af dynen, hvor de kæmper en hård kamp med husstøvmiderne om dig. Her ligger de og godter sig, indtil nogle mennesker stiller sig til rådighed som transportmiddel og sexunderlag. Hele familien kan således blive befnattet, særlig hvis alle sover i samme seng. Eller bruger samme undertøj eller håndklæde. Eller genbruger toiletpapiret, i disse krisetider.

Fladlus![]

Se lidt nærmere på dine fregner. Nærmere. Nææææærmere. Nå? Den hopper du ikke på igen? Men det kan være du har fladlus. Ja, fladlus. De ligner brune fregner på en prik. Modsat andre fregner, har de det dog med at klø.

Fladlus er lidt større end fnatmider. De er knap så bollefikserede, så de fik lidt mere at spise i sin barndom. Fladlusene vil helst have det lunt og fugtigt, så de hygger sig gevaldig i kønsbehåringen[2]. Hvis vejret ellers arter sig, tager de gerne på tur rundt til hårene på maven, brystet og i armhulerne. De kan såmænd finde på at tage hele turen op til øjenvipperne, hvor de får sig en gyngetur. Øjenvipperne er fladlusens Disneyland.

Og ved du hvad de lever af? De lever af blod, ja, blod! De sætter sig fast med deres kraftige kløer i dine kønshår - helt nede ved roden og så sutter de blod ud af dig, til du bliver helt blå. Og så dyrker de usikker sex[3] og lægger sine æg i dine pubeshår, hvor de klistrer dem fast på en eller anden ulækker måde.

Man kan få en særlig luseshampoo. Det er fordi lus har så sart hår, at de ikke rigtig kan tåle almindelig hårshampoo, selv om den er til sart hår med balsam, de små pus.

Konssygdomme.jpg

Hvordan kommer jeg af med det?[]

Først skal vi konstatere, om det virkelig er fladlus eller bare fnat. Det foregår ved en såkaldt seksualundersøgelse, hvor vi tager alt dit tøj af og lægger dig på divanen og låser døren og sætter lidt romantisk musik på og åbner en flaske rødvin - åhr, bare et enkelt glas, det har da aldrig skadet nogen![4] og så skal jeg lige pille lidt, så...

Derefter skal du i behandling. Du henvender dig bare på det nærmeste hospital[5] i receptionen. Her tager du megafonen og råber ud til alle: "Jeg vil gerne have en tid i klinikken for seksuelt overførte sygdomme! Tak!" Så ved alle, at de skal holde sig lidt på afstand, for ikke at komme til at klø over det hele.[6]

Behandlingen tager 2-3 uger, afhængig af årstiden og lægens øvrige bijobs[7]. Man må ikke have seksuel omgang med dyr og andre planter under hele forløbet.

De små æg[]

  1. Hvis fnatægget ønskes blødkogt, skal det koge i 4 tusindedele sekund. Ønskes ægget hårdkogt, øges kogetiden til 2 tusindedele sekund.
  2. Men det er der jo så mange, der gør.
  3. Med hinanden.
  4. Spørg lige hos Grevinde Danner Stiftelsen.
  5. Regeringens målsætning er, at ingen borger må have over 250 km til et sygehus, der har åbent i dagtimerne på hverdage undtagen fredag. Ellers må de flytte nærmere.
  6. Og at du er en værre frækkert.
  7. Hvis du har en privat sygesikring, kan du komme ind efter 3 dage, når forsikringsselskabet har behandlet sagen om et par måneder.