Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon

En flødebolle, eller "negerbolle" (sssh, det må man ikke sige!!!), som de også hedder er som navnet hentyder, en bolle lavet af enten fløde eller negere.

Fra fløde- til negerboller[]

Den første muterede flødebolle "Ludo X"

I starten var flødeboller udelukkende lavet af fløde, men man fandt dog hurtigt ud af at børn blev ufatteligt fede af at spise for mange flødeboller, hvorfor man valgte at gensplejse flødebollerne med negere, hvorved man fik de såkaldte "negerboller", der ud over at være velsmagende, også kunne løbe ufatteligt hurtigt, og derved holde de små poder i form.

Ludo X ramt af en uskyldig podes glubende appetit

Invasionen[]

Desværre gik mutationen hurtigt amok, og der var snart lange flere sprintende flødeboller end der var børn til at jagt dem, hvorfor der måtte gøres noget. De fritløbende negerboller var til fare for både trafik, sex og samliv, og en lang række komikere fik deres lagkagenumre spoleret af en invaderende hær af lavtflyvende flødeboller.

Die Endlösung[]

Da det var lige ved at gå helt galt lykkedes det dog den allestedsnærværende opfinder Graham Boll at opfinde den geniale løsning: flødebollebakken; en udbrudssikret plasticboks, der paralyserer flødebollerne, og sørger for at de ikke løber nogen steder før de er blevet spist.

Desværre oplever vi så nu atter engang at de unge mennesker bliver tykke og fede af at spise flødeboller, men når alternativet er en glubsk hær af hævntørstige negerboller, er det klart en ulempe vi kan leve med.