FANDOM


Fløde kender vi fra alle de dejlige "Batman-film"...

Skabelsen redigér

Fløden er det middel som vi normalt bruger til varm kakao og til at fjerne bylder og fiskeolie fra møbler og jernpæle.
Men hvordan kom det til?
De seneste år har man haft den vanvittig teori at fløden stammer fra køerne og gedene!!! Det passer ikke!!!. Undersøgelser viser nemlig at fløden som vi kender den i dag, kommer fra det ydre rum...

For 120.000 år siden hvor der kun fantes Yggenykker og franskmænd, skete der en kæmpe katastrofe. Det begyndte at hagle med Coca Cola flasker!!!

Alle levende væsner på jorden døde... (Også franskmændene som idag ikke er franskmænd som alle tror, men muterede flodheste fra Sibirien...

Mange år efter har små muterede meget meget rådne æg, drukket af disse faldne Coca Cola falsker, som senere var rent gift for de små muterede meget, meget rådne æg, hvorefter at de ætsede og blev til >>fløde<<.

Istiden redigér

Da istiden kom og hele verden var en ren snebold, fandt bitte små hulemænd fra Mexico forstenet fløde som de brugte til at hakke træer over med.

Men da dræberfuglene fra England og Rusland saltede hele verden til med salt så alt isen smeltede til saltvand...(Det var såden saltvandet blev til)... Blev hulemændene så sure at de smeltede det forstenet fløde i en spand og hældte det ud over hele England og Rusland...

Englænderne og Russerne blev glade over at hulemændene hældte fløden over dem, da man fandt ud af at det smagte godt til toastbrød med ost og skinke. Hulemændene skød sig selv og alle var lykkelige.

Brug redigér

Fløde kan bruges til alt... Fx Fisketur, CD-afspiller, Rumfærger, toiletter, nyreforeninger osv. Er man helst til mælk... ...kommer man TOTAL meget til at fortryde det!!! Er man helst til gær... ...så begå selvmord for det er TOTAL meget forkert at gøre!!!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.