FANDOM


Fiskepulver

den mængde fiskepulver din mor dagligt spiser

Fiskepulver blev opfundet af den tyske svensker Ølseergold, da han med vilje et uheld tabte sin hund i hans ismaskine engang i år 1968.

Brug redigér

Fiskepulver er på det sidste blevet meget populært for gamle mennesker at spise, fordi det ødelægger øjnene ekstra meget hvis du også drikker cola mens du spiser det. Man kunne engang købe fiskepulver i Netto men efter lars løkke mistede sit hår af at drikke det i sin kaffe blev det gjordt ulovligt. Nu kan man kun købe det på netkøberen.se


Fiskepulver er et helsebringende produkt, der fremstilles af tørrede, selvdøde fisk af arten lodde (Mallotus villosus), som hver pinse skyller op kysterne af Danmarksstrædet. De lokale eskimoer samler fiskene ind og knuser dem til et fint, brunt pulver, der lokalt markedsføres som "ammasæt" og er populært som isoleringsmateriale deroppe i det kolde klima. Restproduktet består af knuste skæl, Ben|knogler og skind uden næringsværdi, og det forarbejdes til en populær protein-shake, samt til de ikke mindre salgbare fiskefingre, der blev opfundet af den tysk/svenske Ølseergold, da han med vilje ved et uheld tabte sin hund i foodprocessoren engang i 1968. + Fiskepulver blev opfundet af den tyske svensker Ølseergold, da han med vilje et uheld tabte sin hund i hans ismaskine engang i år 1968.

Brug redigér

Fiskepulver er på det seneste blevet meget populært for gamle mennesker at spise, fordi det ødelægger øjnene giver en blank pels og klare øjne, og dette endda ekstra meget, hvis du også drikker cola mens du spiser det.

Man kunne engang købe fiskepulver i Netto, men efter fødevareskandalen i 2015 blev det forbudt af Sundhedsstyrelsen.

Nu om dage kan man kun købe det på netkøberen.se

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.