FANDOM


En fiskekvote er noget socialister har fundet på. Det er fordi at:

  1. Årsag: De der ikke kan arbejde, fordi de er røde nassere, er blevet noget indenfor miljø har fundet på at al fisk uddøde i 1985. De sidder i EU sammen med en masse andre og har så utrolig lidt at lave på job at det faktisk er sædvane at de skider i bukserne fordi de slapper af i ringsmusklen også.
  2. Grund: Der vistnok er en fiskeart der levede frejdigt i en bæk i Portugal der vistnok ikke lever frejdigt mere.
  3. Fuldesnak: Fisk er fisk siger de dumme arbejdssky politikere (mens de med glæde snylter sig til en for høj løn betalt af mig) og konstaterer samstemmende at der vistnok snart ikke er fisk tilbage mens de vælter kaviar og champagne i sig og tager en lille en til næsen/venen.
  4. Resutat: Da den lille fisk i Portugal ikke er der mere og da den dumme fisker samme sted vil have det samme af staten som de røde nassere blir man i fuldskab enige om at alle må have en kvote så ungerne kan få makrelsalat og nytårstorsken er reddet.
  5. Konsekvens: Alle får et problem! Der er så mange fisk i havet at Trawlere må have en plov foran så den kan trænge gennem fisken men det er de ligeglad med i miljøministeriet. Fisk er fisk og den er uddød basta!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.