Spademanns…

Redigerer

Finansloven

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 101: Linje 101:
 
På det parameter er formlen 100% sikker.
 
På det parameter er formlen 100% sikker.
   
==Farvekombinationer==
 
[[Fil:Blårød.jpg|thumb|300px|right|Enten bruger man den éne ende til at farvelægge finansloven. Ellers bruger man den anden! Aldrig begge!]]
 
En finanslov findes i '''<big>TO</big>''' forskellige slags farver. '''<big>Rød</big> <u>eller</u> <big>Blå!</big>'''. Der er ingen andre muligheder eller farvekombinationer.
 
 
Grunden til at der kun findes disse to muligheder, er at så kan de politiske partier efterfølgende beskylde hinanden for at have tegnet med den forkerte farve. <br>
 
Dermed overholder både diskussionen og metoden til fulde de etiske retningslinjer for børn i femårsalderen, hvorved at de politiske kommentatorer igen har mulighed for at forklare det til almenheden.
 
 
Uanset hvad farve en finanslov har, så stemmer [[Enhedslisten]] imod. Det står i lovgrundlaget for finanslove.
 
   
 
==Finansierede Noter==
 
==Finansierede Noter==
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop