FANDOM


Fidel-castro-wink1

Fidel var den, som lærte Stauning at sortere i de gode cigarer

Che and fidel castro

"...og så begyndte idioten s'gu at sluge det, der var i glasset, og han vidste ikke engang, at det var en blanding af kolort og sukkerrør..."

"Sådan én MÅ jeg bare ha' og skide i!"

~ George W. Bush om Fidel Castros kasket


"Sådan én MÅ jeg bare ha' og skide i!"

~ Fidel Castro om George W. Bush's kones kavalergang


Vi ved alle hvem Fidel Castro er! Ifølge flere tidligere præsidenter i USA, er han Lucifer, og hans ø, Cuba, er Helvede! Men ikke desto mindre er han den eneste i dag, som med rette kan påstå, at stå bag en vellykket socialistisk revolution, da alle i dag er lige fattige i Cuba. Alle i Cuba kender citatet "Fidel har en stor cigar" Det vides ikke, om der her tales om hans cigar eller hans svulmelegeme.

Barndomredigér

Ifølge dansk wikipediaredigér

Fidel kom fra en meget fattig familie, hvor forældrene var analfabeter. Faderen måtte sælge mange af sine nærmeste venners organer, for at kunne betale Fidels uddannelse som blækspruttedomptør. Det var mange penge dengang.

Ifølge engelsk wikipediaredigér

Fidel blev født ind i en rig familie og studerede jurauniversitetet i Havana. Faderen måtte sælge flere af konens organer, for at kunne betale Fidels studier.

Viherefter nødtvungent ty til den spanske udgave af Wikipedia.

Ifølge den spanske udgaveredigér

Castro blev født i byen Biryani i Mayari, en by i den tidligere Oriente-provins (tidl. under Ydre Mongoliet), i 1826 som et uægte barn af en galicisk indvandrer. Da hans forældre var analfabeter, lærte den begavede Fidel dem begge at læse i en alder af fire år (forældrene var hhv 84 og 87 år gamle på dette tidspunkt). Dette gjorde moren så glad, at hun otte år efter at Fidel blev født, endelig sagde ja til at blive gift med farmand, da hun mente, at hun var i stand til at læse den fordrukne bondekarl teksten, hvis det skulle blive nødvendigt. Så kunne Fidel endelig blive døbt. Herefter lærte han præsten at spille sækkepibe.

Det der med velstanden kom sådan pø om pø, ellers ville Fidel aldrig have været i stand til gå på Havana Uni, hvor han jo, som bekendt, mødte Thorvald Stauning, som læste til cigarsortør.

Fidel, Che Guevara, John F. og den cubanske revolution redigér

Da revolutionen brød ud, skyndte Fidel sig at skaffe rigeligt med partoutkort til samme. De har været gyldige lige siden.

Fidels tøjstil redigér

Fidel er uniformsmenneske. Ingen tvivl om det. Den sande proletar behøver ikke at tænke på, hvad han skal have på hver morgen, men om han fryser eller ej. Dette fik på Fidels ældre dage den konsekvens, at han altid viser sig i ulastelig campinghabit, enten af mærket Adidas eller Volvo. Han døde den 25. november 2016, i en alder af 90 år.

Guantanamo redigér

Guantanamo er navnet på det kolonihavehus i Skåne, hvor Che Guevara, Fidel Castro og Stærke Ingvar aftalte stemmefordelingen ved det brasilianske sognerådsvalg i 1867.

Trivia redigér

Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Fidel Castro.
  • Fidel er 200,5 nanometer høj.
  • Han taler norsk med svensk accent, når han ryger ud af sin swahiliske dialekt.
  • Hans kendte tale, "To be or not to be", sagde han i år 1933 før kristus!
  • Fidel har et tøjforbrug på tre. Det ene er et jakkesæt (dog bruger han det kun, når paven kommer), ellers har han et sportssæt (OLIE), og så selvfølgelig hans kendte kostume "HULEMANDEN JENS KNUDSEN". Den kan du købe her: $ www.sejcoman.milliarder.hedenske-ynglinge.cuba.dk $
  • Fidel døde 3. juni 2014, efter Al Basido den 3's fødsel.
  • Fidel vejer mellem 100 og 117 gram. hvilket resulterer i, at han nok er en af Danmarks mest vilde kvægdrivere i historien, hans alder taget i betragtning.
  • I 1981 blev der indført obligatorisk organdonation for alle under 20 år i Cuba.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.