FANDOM


Kissass

En typisk fedterøv (ham til højre)

"Nej, bare gå væk!"

~ Oscar Wilde om fedterøve


"Det kaldes "troende"."

~ Gud om fedterøve


"Eller politikere..."

~ Asfaltarbejderen Kaj om fedterøve


En fedterøv er en underart af mennesket, der helliger hele sin gerning og al sit væsen til at gøre alt - alt - hvad vedkommende tror De Seje måtte ønske sig. En fedterøv har således ingen selvstændig vilje, eller personlighed for dén sags skyld, og tror oprigtigt at fremmede mennesker vil synes om fedterøven, blot fordi vedkommende rydder andres rod op.

Afarter af Fedterøveredigér

Medarbejderen: Den mest udbredte fedterøv, er den der findes på arbejdspladser. Hvis man har et arbejde eller har været i arbejdsprøvning, har man helt sikkert set den der skide skuebrækker der rent faktisk laver det han/hun får penge for. Måske endda siger ord som jeg er glad for mit arbejde eller værre jeg har en karriere. LØGN TIL BEGGE! Et "arbejde" er pr definition noget ubehageligt, ikke ulig det ofrene for trafficking udsættes for.

Skoleeleven: Uuuuha - ham her kender vi alle. (Og ja, det udtales ham - piger kan ikke får stemplet "fedterøv" medmindre de er grimme). Siddende helt oppe foran lærens kateter, bruger fedterøven al sin tid på at have lavet lektier, række armen i vejret og måske endda give læren et kram på vej på sommerferie. I sådanne tilfælde, er der Carte Blanche til at give skiderikken buksevand, eller tæsk.

Spademænd Level 5: ifølge beskrivelsen under "Hjælp:Hjælp" er en Fedterøv en spademann der kan udrette en lang række ting på Spademanns Leksikon, bortset fra at slette sider... I virkeligheden er det en sinke der bruger arbejdstiden (eller aktiveringen) på at skrive alt det på Spademanns Leksikon som dem med sproglige talenter ikke gider at bruge kulturstøtten på.

Facebook-brugeren: Denne "person" vil til hver en tid faktisk læse sine utallige venners opslag og like hele lortet, uanset hvor mange billeder der er af nabobørnenes madpakker fra Børnehuset Brombassens sidste skovtur, ude på legepladsen.


På mange måder er en fedterøv altså den diametrale modsætning til en bestemmerøv.

Se ogsåredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.